Kijelző csere a legjobb áron!

Szervizeltess Magyarország legjobb Apple szervizében, és használd ki az aktuális akcióinkat!

Az akcióban szereplő kijelzők mindegyike a legjobb “gyári” minőségű kijelző!

iPhone 6, 6 Plus szerviz

Legfontosabb tudnivaló a javítással kapcsolatban

Ha valaki ezt a tájékoztatót olvassa, akkor valószínűleg már megtörtént a baj. Összetört, megrepedt, befolyt, zöld csíkos, nem érint, stb…

Az alábbiakban igyekeztünk minden információt összegyűjteni ezzel az egyszerűnek tűnő javítással kapcsolatban, amivel reméljük, segítséget nyújthatunk a szervizválasztás kérdésében.

Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. Sajnos a törhetetlen iPhone még várat magára, és a szinte teljesen kávamentes kijelzők megjelenésével ez egyre távolabbi jövőnek tűnik.

Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

A legjobb minőségű kijelzők, amik a piacon elérhetőek.

Nálunk nem csak a legjobb kijelzőket kapod meg a legjobb áron, hanem gyakorlatilag azonnali, minőségi javítással várunk az ország legkedveltebb szervizeként –  ráadásul most mindezt egy jelentős mértékű akcióval vállaljuk. Nem hangzik rosszul igaz?

A felhasznált alkatrész az elérhető legjobb minőségű a kompromisszummentes javítás érdekében. Nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kapsz!

Miért nem mindegy egy kijelző minősége?

A nem megfelelő minőségű alkatrészek a jelentős színkülönbségen túl számos egyéb, funkciót és beépítést is megnehezítő tulajdonsággal is rendelkeznek. Sok esetben (egy rövid használat után) az érintő vagy 3D Touch funkciók nem működnek megfelelően, illetve az egyes típusoknál a kijelzőbe integrált Home gomb átvezető szalagkábel rossz minősége esetén maga a gomb vagy épp az ujjlenyomat olvasás sem működik.

Ezen túl az ilyen kijelzők kerete vastag, nem méretpontos, emiatt az illeszkedés a készülékházba nem megfelelő és a nem megfelelő keretezés miatt sok esetben elválik az üveg a befoglaló kerettől, ami a szalagkábel sérüléséhez vezet.

Az iPhone 7-től újabb modellek esetén ráadásul kifejezetten fontos, hogy ne utángyártott kijelző kerüljön a készülékedbe a javítás során, hiszen az Apple folyamatosan tesz ez ellen, és egy-egy szoftverfrissítés után az ilyen kijelzők működése nem garantálható. A telefon szoftverfrissítésnél ellenőrzi, hogy gyári-e a kijelző. Emiatt az eredeti kijelző adatait klónozni is kell az új modulba, ami pedig csak eredeti LCD- illetve OLED-panel, valamint IC esetén működik rendesen.

Szerencsére gyári kijelző esetében ezzel nincs is gond. A probléma az utángyártott kijelzőkkel van.

Mire kell figyelni egy kijelzőcsere esetén?

Az iPhone kijelzőcsere mint javítás ugyan egy egyszerű szervizfeladatnak tűnhet, ennek ellenére elég sok buktatót rejt.

A javítás minőségét sok apró részlet befolyásolja: a megfelelő szervizháttér, a szervizesek felkészültsége, az illesztések precizitása, a sérült szerelékek pótlása, a gyári technológia illetve az ESD szabványnak megfelelő professzionális szerszámok és eszközök használata.

Tapasztalatunk alapján ezek a részletek a legtöbb esetben kimaradnak, melyek a használat során működésbeli problémákat okoznak.

Éppen ezért rendkívül veszélyes és már rövidtávon is megbízhatatlan működést eredményez, ha szakszerűtlen javítást végeznek a telefonunkban. Egy gondatlan mozdulattal vagy a tapasztalat teljes hiányával olyan mértékű kár okozható, aminek a bevizsgálása és a javítása több lesz, mind időben, mind anyagiakban, mint ha azt eleve szakemberre bíznánk.

A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől kezdődően kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása is, hogy a készülékünk megőrizze cseppálló tulajdonságát.

Miért drágábbak az újabb modellek kijelzői a korábbiaknál?

A kijelzők fejlődésével azok felépítése egyre összetettebb lett és a nyújtott funkciók is egyre nőttek, így például az iPhone 6 és 6s kijelzői között különbséget jelent a 6s-ben meglévő 3D Touch érzékelőréteg. A következő lényeges eltérés az LCD és az OLED között van, hiszen míg az LCD-nek még külön háttérvilágítási rétege is van, addig az OLED esetén minden egyes képpont maga egy apró LED, aminek saját fénye van. Itt az egyes gyártástechnológiai különbségek is jelentkeznek az árban.

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.