Rendelés menete

Rendelést az [email protected] email címen fogadunk.

Minden egyes terméket, mely az oldalon található, meg lehet tekinteni, ki lehet próbálni a WestEnd-ben található üzletünkben, ahol szívesen segítünk is a felmerülő kérdésekben.

Használt termékeket forgalmazunk elsősorban, ezért ezekről kizárólag 0% ÁFA-tartalommal bíró számlát tudunk kiállítani. Adás-vételi szerződésben minden esetben garanciát vállalunk a termékeinkre, illetve sok nálunk kapható iPhone, Mac és iPad rendelkezik még Apple vagy szolgáltatói garanciával is, amit Magyarországon szolgáltatófüggő készülék esetén a szolgáltatónál (T-Mobile, Vodafone), vagy gyári független készülékeknél a hivatalos szervizpartnereknél (iStyle, Almárium-Pro, iCentre) lehet érvényesíteni. A garancia időtartama minden termékünknél fel van tüntetve.

A rendelés feladásához nem kell mást tenni, mint megírni az [email protected] email címre a nevet, szállítási címet, elérhetőségi telefonszámot és természetesen a megrendelni kíván termék információit.

Ezek után Mi rögzítjük a megrendelést, amit visszaigazolunk e-mailben a szállítás részleteivel, így akár már következő munkanapon kézhez is vehető a megrendelt termék (13:30-ig beérkezett e-mail esetén).

Csomagjainkat a PDS Futárszolgálat szállítja, költsége ennek a megrendelt termék árának függvényében 2500 és 4500Ft között, értéktől függően. Ezt kézbesítéskor a termék vételárával együtt készpénzben a futárnak szükséges kifizetni. Minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Lehetőség van a helyszínen kipróbálni a gépeket, régi (akár hibás vagy törött) iPhone-odat, iPad-edet, MacBookodat esetleg beszámítjuk, megvásároljuk a helyszínen, készpénzért.

Az iSamurai szó mára védjeggyé vált az iPhone-os közösségben, ezt próbáljuk a jövőben az adásvétellel is erősíteni. Hosszútávra tervezünk, célunk a vásárlóink elégedettsége, a megbízhatóság, barátságos árakon.

Szeretettel várunk üzletünkben!

Az iSamurai csapata

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.