19 990 Ft

iPad 6 (2018) érintő üveg csere

iPhone 6, 6 Plus szerviz

iSamurai – iPad 6 (2018) kedvezményes érintő üveg csere

Elég hideg napokat élünk mostanság, elég csípős a levegő, így sokan ha nem muszáj ki se mozdulunk a jó meleg szobából és inkább csak a telefonunkat vagy a tabletünket nyomkodjuk ezekben a napokban. Egy ripityára tört kijelző, érintő üveg azonban eléggé tudja rombolni az élményt, így érdemes inkább felvenni a kabátot és csizmát és behozni hozzánk a sérült készüléket. Van egy jó hírünk, hogy nem csak a címben szereplő iPadet javítjuk most kedvezményesen, hanem a nyáron indított, az év legnagyobb kijelző csere akciója továbbra is tart az iPhone készülékekre.

Az érintő üveg az iPad achilles sarka. Egy apró törés esetén is előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő az érintő működése. A törését okozhatja közvetlenül az üveget vagy a készülékház sarkát, esetleg az oldalsó peremet érő fizikai behatás is. Ezeknél a modelleknél még szerencsés helyzetben vagyunk, maga az érintő és az LCD két külön alkatrész, sérülése esetén külön-külön cserélhető.

A 2018-as, 6. generációs iPad eltér a korábbi modellektől, itt a készülék már támogatja az Apple Pencil működését, amit idáig csak a Pro modellek tudtak. Az új generációnak köszönhetően már nem kell a méregdrága Pro-t megvásárolni, hogy skiccelhessünk a ceruzával. Alapvetően itt is nagyon fontos az alkatrész minősége, gyengébb minőség esetében nem lesz megfelelő az érintés, nem működik vele az Apple Pencil sem.

A készülék szétszerelése is sokkal körülményesebb lett, a szereléshez magas szintű precizitás és az erre alkalmas, ESD szabványnak megfelelő professzionális eszközök szükségesek. A Home gomb szalagkábele nagyon sérülékeny, mivel itt már az ujjlenyomatunkkal férünk hozzá az adatainkhoz, ezért nagyon óvatosan kell eljárnunk. A szalagkábel sérülése esetén a továbbiakban nem fogja támogatni az Touch ID működését mert a gomb össze van párosítva az alaplappal, ahogyan azt már az iPhone 5s óta megszokhattuk.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

Az LCD modul rögzítését is másképp oldották meg, speciális ragasztó fülek segítségével kerül beragasztásra az új iPad kijelzője. Szakmai tapasztalat hiányában könnyen eltörhet az LCD vagy megsérülhet az alaplapi csatlakozó és a körülötte található SMD alkatrészek. Természetesen nálunk ez sem akadály, a javítás a tőlünk megszokott minőségben fog elkészülni.

Az érintőüveg, mint minden alkatrész, lehet többféle minőségi osztályú. Sajnos sok szervizben a kétes minőséget alkalmazzák, amit még fél megoldásnak sem nevezhetünk. Az utángyártott, rossz minőségű alkatrész sok esetben nem méretpontos, nem illeszkedik megfelelően a készülékházba, vastagabb az üvege, ami miatt az nyomni fogja az LCD-t. Ebből adódóan az esetleges későbbi leejtéskor könnyedén megsérülhet. Egy gyári minőségű és egy utángyártott alkatrész esetében a szalagkábel minősége is nagyban eltér, az utángyártott sokkal ridegebb, egy leejtés vagy már az összeszerelés során is sérülhet, ami a felület hibás működését eredményezi. A gyári minőség szalagkábele ezzel szemben rugalmas, és az összeszerelés során sem okoz problémát a méretbeli pontatlanság.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

Az új érintő csak a sarkok és az oldalsó peremek sérüléseinek korrigálása után szerelhető fel. A művelethez speciális G-Tool szerszámokat használunk. A korrekciós munkák hiányában nem lesz megfelelő az illeszkedés és a legkisebb sérülés az érintő üveg újbóli töréséhez vezethet. Az üveg rögzítése előtt szükséges a fém ház tisztítása, melyet egy speciális penge és oldószer segítségével végzünk. Az érintőüveg belső felét és az LCD-t portalanítjuk, majd a szalagkábelek megfelelő “beigazítása” után kerül beragasztásra az érintő. A tökéletes illeszkedés miatt 3 órára egy speciális keretbe kerül, mely megfelelő nyomatékkal összepréseli az üveget és a házat, így lesz megfelelő a kötés szilárdsága.

Szervizünk üzletpolitikája, hogy a legjobb minőségű és egyben legdrágább alkatrészekkel dolgozunk a piacon a kompromisszum mentes javítás érdekében.

Az iSamurai-nál február 2-ig az iPad 6 (2018) készülékek érintő üvegét kedvezményes áron, 19 990 Ft-ért cseréljük 3-4 óra alatt, de szervizterheltségtől függően maximum 24 órán belül, amire 6 hónap garanciát vállalunk.

Created with Sketch.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különleges és egyedi akciók várnak Rád.

Created with Sketch.

Sikeresen feliratkoztál!

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.