11.990 Ft

iPhone 6s akkumulátor csere

iPhone 6, 6 Plus szerviz

iSamurai – iPhone 6s kedvezményes akkumulátor csere

Két hete hétfőn, mikor előző akciónkról írtunk, akkor még nem tudtunk magyarországi koronavírus esetről, most már azonban már komoly változások zajlottak le az országban és valójában még csak most kezdődik az akár több hónapon át tartó változás is.

A vírushelyzet jelen állás szerint elég jól van kezelve Magyarországon, de mindenki láthatja, hogy egy ilyen járvány nemcsak a hétköznapjainkra, hanem a gazdaságra is komoly hatással van, hiszen sok ember kiesik a munkából, csökken a termelés vagy épp nehezebbé válik a szállítás. Ezek készlethiányt és az árak növekedését hozzák magukkal, azonban mi még időben reagáltunk az akkor még távoli hírekre és megfelelő alkatrész készletet halmoztunk fel, hogy a normál működésünk mellett még akciózni is tudjuk egyes szervizeléseinket, mint ahogy most is az iPhone 6s akkumulátorok cseréjét.

Fontosabb információk:

Folyamatosan dolgozunk azon hogy a lehető legmegnyugtatóbbá tegyük a helyzetet: munkapultok napi többszöri fertőtlenítése, minden készülék fertőtlenítése, gumikesztyű használata már alap nálunk. A WestEnd is tett már óvintézkedéseket és emelte a higiéniás követelményeket az egész épületen belül, így pánikra az esetleges szervizeltetéssel kapcsolatban biztosan nincs ok.

Minden készülék, ami beérkezik hozzánk, átesik egy komoly és az Apple által is javasolt fertőtlenítésen, és ugyanilyen fertőtlenítésen esik át a szervizelés végén is, hogy mindenki teljesen nyugodt lehessen legalább ezzel kapcsolatban a jelenlegi helyzetben.

iPhone 6s akkumulátor csere akció

Egy éves kor után az iPhone-ok esetében is elkezdődhetnek az akkumulátor problémák. A gyors merülésen túl előfordulhatnak más gondok is, melyek egyértelműen az akkumulátor elöregedésére, meghibásodására utalnak, aminek egyetlen megoldása van csak: az akku cseréje (kikapcsolgatás, nehéz töltés, felpúposodás stb). A hibákért gyakran a nem megfelelő töltőadapterek a felelősek. Ilyenek például a kínai, olcsó, utángyártott töltők, autós töltők, de közrejátszik a már említett akkumulátor elöregedés is, ami ellen semmit sem tehetünk, egy bizonyos idő után minden készüléket elér. Az iPhone 6s kifejezetten abban a korban van, amikor ez aktuálissá válhat, jelen pillanatban ez az egyik leggyakoribb javítástípus a szervizünkben.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

Az akkumulátor állapotának otthoni megtekintésére nyugodtan használhatjuk az iOS gyári Akku állapota menüpontot a Beállítások alkalmazásban, hiszen itt láthatjuk, hogy hány százalék leadására képes az eredeti állapothoz képest, illetve, hogy képes-e még a csúcsteljesítmény leadására vagy sem, ha nem, akkor eléggé ajánlott az akku cseréje záros határidőn belül (egy felpúposodott akku elég nagy kárt tehet a készülékünkben). Ugyanitt állítható be az optimalizált akkutöltés is, ami megtanulja a töltési rutinunkat és éjjel például még okosabban tölti a készüléket, azaz csak maximum 80%-ig tölti fel az akkut, majd mielőtt felébrednénk, akkor tölti bele az utolsó 20%-ot.

A következő két hétben (március 29-ig) érdemes ellátogatnod az iSamurai szervizébe, ahol felkészült kollégáink kiváló minőségű alkatrészekkel és egy remek akcióval várnak. Az iPhone 7-es készülékek akkumulátorát kedvezményes 11.990 Ft-os áron cseréljük, a javítás fél órát vesz igénybe és természetesen 6 hónap garanciát vállalunk rá.

Created with Sketch.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különleges és egyedi akciók várnak Rád.

Created with Sketch.

Sikeresen feliratkoztál!

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.