44 990 Ft

iPhone 8 kijelző csere

iPhone 6, 6 Plus szerviz

iSamurai – iPhone 8 kedvezményes kijelző csere

Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. Sajnos a törhetetlen iPhone még várat magára, és a szinte teljesen kávamentes kijelzők megjelenésével ez egyre távolabbi jövőnek tűnik. Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy a hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

Ügyfeleinktől gyakran halljuk azt a kérdést a kijelzőcserével kapcsolatban: Miért szükséges a komplett kijelző cseréje még úgy is hogy csak az üveg törött és egyébként az LCD panel megfelelően működik? A probléma abból ered, hogy maga a kijelző szerkezeti felépítéséből adódóan több rétegből, alkatrészből épül fel, nagy vonalakban ez az érintőüveg, kijelző maga és a keret.

Az iPhone 4 óta ez egy egységet képez és teljes felületében laminált, vagyis külön-külön nem lehetséges az egyes elemek cseréje. Szervizünkben olyan alkatrészekkel dolgozunk, amik minőségben teljesen megegyeznek a gyárival és a készülék funkciói, melyek a kijelző csere esetében érintettek minden esetben megbízhatóan és megfelelően fognak működni. Az alábbi képeken jól látszik, hogy mik a különbségek egy gyári minőségi és egy rossz minőségű utángyártott alkatrész között.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

A jelentős színkülönbségen túl számos egyéb, funkciót és beépítést is megnehezítő tulajdonsággal is rendelkeznek a nem megfelelő minőségű alkatrészek. Sok esetben az érintő vagy 3D Touch funkciók nem működnek megfelelően. Itt már a kijelzőbe integrálták a Home gomb átvezető szalagkábelét, rossz minőség esetén maga a gomb vagy épp az ujjlenyomat olvasás nem működik. A kijelző kerete vastag, nem méretpontos emiatt az illeszkedés a készülékházba nem megfelelő és a nem megfelelő keretezés miatt sok esetben elválik az üveg a befoglaló kerettől, ami a szalagkábel sérüléséhez vezet. Ahhoz hogy a fent említett hibák ne nehezítsék meg a mindennapjaidat gyári minőségre lesz szükséged, amit nálunk garantáltan megkapsz.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

Az iPhone kijelzőcsere nem egy könnyű és egyszerű javítás, mivel nem csak precizitást és magas szintű szakértelmet, hanem az ESD szabványnak megfelelő professzionális szerszámokat, szaktudást és eszközöket is igényel. Éppen ezért rendkívül veszélyes és már rövidtávon is megbízhatatlan működést eredményez ha szakszerűtlen javítást végeznek a telefonunkban. Egy gondatlan mozdulattal vagy a tapasztalat teljes hiányával olyan mértékű kár okozható, aminek a bevizsgálása és a javítása több lesz, mind időben, mind anyagiakban, mint ha szakemberre bíznánk.

iSamurai akciónkról aktuális fotó

Az iPhone 8 megjelenésével egy komoly probléma merült fel a kijelző csere után. Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy az automata fényérzékelő és Touch ID funkciók nem működnek megfelelően, pedig korábbiakban még a törött kijelzővel is hibátlan volt a működés. Idővel kiderült, hogy az Apple hozzárendelte az adott kijelzőt a készülékhez. A telefon indítása után a processzor ellenőrzi a kijelzőben lévő kódot és amennyiben ez eltér vagy nem létezik, úgy letiltja a Touch ID-t, az automata fényérzékelőt és bizonyos esetekben a kijelző megfelelő működését is korlátozza (szoftver verziótól függően). Azonban szervizünkben erre is találtunk megoldást, egy speciális programozó eszköz segítségével le tudjuk másolni és átírni a kijelzőbe írt eredeti kódot, ezzel biztosítva minden funkció megfelelő működését.

A következő két hétben (április 28-ig) az iPhone 8 készülékek kijelzőjét cseréljük kedvezményes 44 990 Ft-os áron. A javítás 1 órát vesz igénybe és természetesen erre is 6 hónap garanciát vállalunk.

Created with Sketch.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különleges és egyedi akciók várnak Rád.

Created with Sketch.

Sikeresen feliratkoztál!

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.