Apple Watch akkumulátor csere

Gyorsan merül? Felpúposodott? Kinyomta a kijelzőt? Segítünk!

Apple Watch akkumulátor csere

Nyitva vagyunk
a lezárások alatt is!

Minden kijelzőt azonnal javítunk, és minden nap nyitva vagyunk a Westend-ben. Az iPhone 5 készüléktől egészen az iPhone 11 Pro Maxig kedvezményes árakon.

Mikor cseréltessünk egy akkumulátort?

A leggyakoribb javításaink közé tartozik az Apple Watch akkumulátorának a cseréje, ami általában 2 év után kezd nagyobb mennyiségben megjelenni. Egy egy típus ezzel a hibával 4-5 éves koráig sűrűn megjelnik szervizünkben, jóformán 2 évente.

Akkumulátor csere alapvetően két esetben merül fel

  • Ha az akku felpúposodot. Ebben az estben azonnal érdemes felkeresni egy szervizt, ilyenkor gyakran az akku “szétnyomja az órát”, kinyomja a kijelzőt a helyéről. Ez egyébként nem akkora probléma, mint a "házi beavatkozás" (csak ezt kiveszem hogy nehogy baj legyen stb..), amiből nagyobb baj lesz, mint a tulajdonos gondolná. Fokozotton kérjük senki se nyúljon hozzá otthon, mert szinte biztos, hogy komolyabb kár keletkezik benne!
  • Gyorsan lemerül. Az első három generációnál viszonylag gyakran jelentkezik az akkumulátor felpúposodása, míg a Series 3, 4-es órák esetében pedig inkább kapacitásvesztés miatt keresnek minket.

Mire kell figyelni egy akkumulátor csere esetén?

Akkumulátorból nem egyszerű jó minőséget találni, ez a szervizeknek komoly fejtörést is okoz általában. Nem érdemes kísérletezgetni az olcsó megoldásokkal, a javítás árának meghatározó részét maga a szerelés adja, tehát otthonról hozott darabokat nem építünk be. Garanciát is így tudunk vállalni.

Fontos megemlíteni hogy ugyan a kijelzőt ugyanúgy ragasztva építjük be a csere után, mégis, a vízállóságra garanciát nem tudunk vállalni.

Harmadik generációs (S3) modelleknél jelent meg először a vízálló szerkezet, sajnos ennek ellenére újra és újra megkeresnek minket azzal hogy a vízálló óra beázott pedig sosem járt szervizben.
Nem érdemes belemenni nagyon a miértekbe, hasonló a helyzet mint a vízálló telefonoknál, valószínűleg megéri az Apple-nek a még garanciális de beázott órákat cserélni, mint elengedni a vízálló jelzőt, de erről a jelenségről érdemes tudni, főleg azoknak akik egy már nem garanciális órát szeretnének javíttatni.

Tehát fontos kiemelnünk hogy csere után az Apple Watch készülék vízállósága korlátozott lesz. (Ez az esetek többségében semmilyen problémát nem jelent, hacsak nem úszásra használja valaki.)

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű akkumulátorokat amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.