Kiemelt javítás

iPhone XS Max érintő és kijelző csere

Javítás minősége:

A piacon elérhető, legjobb minőségű alkatrész

Garancia:

1 év (törésre/ázásra/leejtésre nem vonatkozik)

 • Javítás ára

  37.000 Ft-tól

 • Javítás időigénye

  1 órán belül

iPhone X érintő és kijelző csere

Legfontosabb tudnivaló a javítással kapcsolatban

Ha valaki ezt a tájékoztatót olvassa, akkor valószínűleg már megtörtént a baj. Összetört, megrepedt, befolyt, zöld csíkos, nem érint, stb…

Az alábbiakban igyekeztünk minden információt összegyűjteni ezzel az egyszerűnek tűnő javítással kapcsolatban, amivel reméljük, segítséget nyújthatunk a szervizválasztás kérdésében.

A telefon szoftverfrissítésnél ellenőrzi, hogy gyári-e a kijelző, és ha nem az, az onnantól fogva nem fog működni rendesen a telefonnal.

Még két teljesen gyári kijelző cseréjekor is át kell írni az egyik kijelzőből a másikba az azonosításhoz szükséges adatokat, hogy az megfelelően működjön, szerencsére gyári kijelző esetében ezzel nincs is gond. A probléma az utángyártott kijelzőkkel van.

Mi a különbség az egyes szervizek által kínált alkatrészek között?

Legalább hat, különböző minőségű kijelző van jelenleg a piacon és sajnos sok probléma van az utángyártott kijelzők működésével, mert a minőségük nagyon nagy szórást mutat.

Ezekből az alábbiak léteznek:

 • kínai LCD
 • kínai rigid OLED
 • kínai flexibilis OLED (ebből létezik több gyártó különböző IC-kkel szerelt verziója, különböző komponensekkel, mint flexkábel, üveg, keret)
 • felújított kijelzők
 • eredeti, kis hibás (leselejtezett, színhibás, mérethibás, stb..)
 • eredeti bontott kijelző

Az OEM se a régi már

Az OEM kifejezés eredetileg a gyárival megegyező minőséget jelentette, de ezt sokféleképp értelmezik Kínában, mióta rájöttek, hogy ezzel a három betűvel sok mindent el lehet adni, és sajnos ugyanez vonatkozik az itthoni szervizek jelentős részére is, akár direkt, akár tájékozatlanságból teszik, de ez esetben ez mindegy. Az utóbbi időben a kínai utángyártott OLED paneleket nevezik OEM-nek ebben a kategóriában, ami sajnos a közelében nincs az eredeti jelentésének.

Az Apple stratégiája miatt (korlátozni szeretné a javítási lehetőséget, egyre több ellenőrzési pontot épít be egy telefonba, hogy ellehetlenítse a javításukat) a telefon alkatrészei csak abban a bizonyos telefonban működnek rendesen, amivel eredetileg összeszerelték.

Hogy kiiktassák ezeket a védelmi rendszereket, a kínai mérnökök kitaláltak klónozó eszközöket, amikkel a szervizek képesek az eredeti kijelzőket másik telefonokban is teljes értékűen használhatóvá tenni.

Ezek a megoldások korlátozottan és időlegesen működhetnek ugyan utángyártott kijelzőkkel is, de ezeken nem gyári flexkábel van, azon pedig így csak egy “butított” IC, ráadásul az Apple folyamatosan más és más ellenőrző algoritmusokkal szűri ezek működését, amivel korlátozni tudja a működésüket, leginkább érintési problémákat okozva. Az utóbbi időkben ez többször előfordult, ezért mi nem árulunk utángyártott OLED kijelzőket.

Miért drágábbak az újabb modellek kijelzői a korábbiaknál?

Az iPhone X megjelenése óta nagyon sérülékenyek a kijelzők. Ezek a készülék leejtésétől nem egyszerűen eltörnek, mint a korábbi LCD-panelek, hanem elsősorban elmegy a képük, esetleg zöld csíkok jelennek meg rajtuk, vagy érintési hibákat tapasztalhatunk. Sokszor nem is törik be maga az üveg, csak nem ad képet, ami az OLED gyártási technológia sajátossága.

Emellett pedig az új gyártástechnológia miatt (a Samsung telefonkhoz hasonlóan) sokkal drágábbak lettek a kijelzők, mint a korábbi modellek LCD-vel szerelt változatai.

Vízálló marad-e a telefon kijelzőcsere után?

Jelen pillanatban nincs vízálló iPhone a piacon egyáltalán, ezt a kérdést muszáj tisztába tenni. Hiába cseréli egy szerviz a kétoldalas vízzáró “matricát” javításkor, hiába használunk gyári technológiákat és alkatrészeket, akkor sem lesz az, mert igazából az eredeti sem volt az soha. Ez sajnos csak marketingfogás az Apple részéről, valószínűleg megéri ezt reklámozni, mert így több telefont tudnak eladni.

Mikor lesz vízálló iPhone?

Csak akkor beszélhetünk erről, ha az Apple garanciát is mer vállalni a vízállóságra. Egyelőre ugyanis ráadásul csak az apróbetűs részben írják le a tájékoztatókban, hogy nem vállalnak felelősséget ázás okozta hibákért.

Tehát addig is marad az IP-számokkal dobálózás, a félinformációk (2 méter mélyen fél óráig bírja, stb.), nálunk pedig gyűlnek az olyan készülékek, amelyekre ráfröccsent a víz, mégis totálkárosak lettek, vagy 2mp-et töltöttek a mosdókagylóban és százezres tétel lett a javításuk.

Tehát nincs vízálló iPhone, ezért mi sem vállalunk garanciát a vízállóságra.

Miért válassz minket?

Nem állítjuk, hogy csak nálunk lehet jó minőséget kapni, de az biztos, hogy elég korlátozott mennyiségű azoknak a szervizeknek a száma, akik hosszútávban gondolkoznak, ezért mindent megtesznek hogy elégedett ügyfeleik legyenek.

Kik vagyunk?

 • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
 • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
 • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
 • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

 • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
 • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
 • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
 • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.