MacBook szerviz árlista

A MacBook készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

A MacBookok javítási árai típuson belül is eltérőek lehetnek, ezért a pontos árajánlat elkészítése miatt keressen minket telefonon, emailben vagy személyesen üzletünkben. A bevizsgálás szervizünkben díjmentes.

Top Case csere

24 óra

50.000 Ft-tól

A Top Case magában foglalja készülékünk billentyűzetét, a Trackpadet körülvevő borítást. Bizonyos típusok estén ez az alkatrész csak egyben cserélhető, ami főként beázás vagy ejtés következtében hibásodik meg.

Billentyűzet csere

24 óra

15.000 Ft-tól

Ha néhány billentyű vagy egy teljes sor nem reagál a lenyomásra, vagy csak időnként, esetleg magától visz be karaktereket lehetőség van csak a billentyűzet fóliát cserélni. Hibaként jelentkezhet még, bár nem minden típus esetében, ha a billentyűzet háttérvilágítása nem egyenletes. Leggyakoribb kiváltó oka, ha folyadék kerül készülékünk belsejébe.

Upper Case csere

24 óra

80.000 Ft-tól

Az Upper Case szintén egy több komponensből álló egység. Magába foglalja az LCD panelt, a háttérvilágítást és annak komplett burkolatát. Ha a kijelző és az előtte lévő üvegfelület is sérül, és az egész borítása is deformálódik, akkor egyben cserélendő ez az alkatrész.

LCD csere

24 óra

40.000 Ft-tól

Ha a kijelzőnk nem, vagy csak torz képet ad, esetleg teljesen sötét a kijelzés, és csak a háttérvilágítást látjuk, akkor bizonyos típusok esetében maga az LCD panel is cserélhető önmagában. Ha törés tapasztalható az LCD-n, abban az esetben is cserére szorul.

Akkumulátor csere

24 óra

20.000 Ft-tól

Hordozható nagy teljesítményű eszközünk akkumulátora az évek folytán veszít kapacitásából és különféle hibajelenségeket produkálhat, a gyors merüléstől kezdve a csak töltőn való működésig bezárólag. Számtalan esetben az akkumulátor felpüffedése a billentyűzet vagy Trackpad hibáit is produkálhatja.

Ultrahangos tisztítás

24 óra

14.990 Ft

Használat közben előfordulnak véletlen balesetek, például egy pohár üdítő ráömlik a készülékünkre és nedvesség kerül a belsejébe. Ilyen esetben a lehető leghamarabb szervizbe kell vinni készülékünket a további károk elkerülése végett. A készülék teljes belső tisztításán túl az alaplapon ultrahangos tisztítást végzünk.

Hardveres karbantartás

24 óra

10.000 Ft

Az évek során a készülék hűtésért felelős rendszer (ventilátorok légjáratai eltömődnek és a hűtőborda hővezető pasztái elöregednek) működése nem megfelelő hatásfokú ami különböző hibákat produkálhat. Zajos, magas fordulatszámon pörgő ventilátorok, melegedés, a szoftver akadása, befagyása és a készülékünk gyorsabb merülése is előfordulhat.

HDD-SSD bővítés

24 óra

20.000 Ft-tól

Ha a készülékünk tárhelye kevésnek bizonyul, és állandóan törölnünk kell valamit a rajta tárolt adataink közül, megoldást jelenthet bővíteni gépünk HDD-jét vagy SSD-jét. Ha a gépünk optikai olvasóval rendelkezik, akár annak helyére is tehetünk plusz tárolót, vagy ha gyorsítani szeretnénk HDD-s gépünket, akkor elláthatjuk egy SSD-vel.

RAM bővítés

24 óra

25.000 Ft-tól

A memória hiánya bizony sok nehézséget okozhat használat közben, mivel a készülékünk akadozásmentes működésért a memória mérete is felelős, hiszen minden megnyitott program ezt a memóriát használja működéséhez. Ha kellemetlenül lassú a rendszerünk, esetleg sokat kell várnunk egy-egy program megnyitásakor, akkor megoldás lehet a memória bővítse.

Szoftverezés

24 óra

10.000 Ft

A használat során előfordul, hogy rendszerünk szoftverébe az évek során olyan kiegészítő rendszerfájlok kerülnek, amik megakadályozzák a készülék gördülékeny működését, sőt, idönként egy-egy programunk teljes használhatatlanságát is okozhatják, ami odáig fajulhat, hogy a programjaink el sem indulnak. Ilyenkor egy új rendszer telepítése lehet a megoldás.

Adatmentés

24 óra

10.000 Ft

Ha egy új gépet vásároltunk, vagy fontos adatainkról szeretnénk egy másolatot is tartani a biztonság kedvéért, akkor az adatmentés megoldást nyújthat erre a célra. Ha gépünk meghibásodott és nem kapcsol be, az esetek túlnyomó részében lehetőség van még a gépünkön tárolt adatok lementésére, ha felkeresnek minket.

MagSafe-kábel csere

24 óra

7.000 Ft

Töltőkábelünk a legkülönfélébb okok miatt sérülhet. A leggyakoribb, hogy rögtön a csatlakozó fejnél megtörik a kábel, de az sem ritka, hogy házi kedvencünk játéknak nézi, és megrágja a kábelt, ami ezek után használhatatlanná válik. Ilyenkor a kábel cseréje szükséges.

GPU javítás/csere

24 óra

40.000 Ft-tól

Az alkatrész működése nagy hőtermeléssel jár, aminek következtében gyakran előfordul a kontakthiba kialakulása, vagy teljes működésképtelenség is. Két lehetőség van a javításra. Az egyik, amikor a kivezető lábait újraépítjük (újragolyózás) és így helyezzük vissza az alaplapra. A másik lehetőség, hogy kicseréljük egy új chipre és azt helyezzük az alaplapra.

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.