Szervizfutár

iPhone, iPad kijelző csere, akkumulátor csere, illetve egyes Mac javítások után a készüléket már a következő napon kiszállítjuk, még hétvégén is. A legtöbb hibát gyorsan, szakszerűen orvosoljuk.

* Oda-vissza ingyenes szállítás akár pár órán belül!

iPhone 6, 6 Plus szerviz

Az iSamurai Westendben lévő üzlete zavartalanul üzemel reggel 9 órától 15 óráig.

Ügyfélszolgálatunk természetesen 15 óra után is üzemel egészen 19 óráig. Válaszolunk, bármilyen szervizzel kapcsolatos kérdésre.

Új szervizfutár szolgáltatás

A szervizfutár szolgálat Budapest belső kerületeiben INGYENES, és akár pár órán belül oda-vissza szállítjuk a készüléket. Budapest egész területén pedig rendkívül kedvezményes áron. Hétvégén is!

Elindítottuk a szervizfutár szolgáltatásunkat is, így a javítandó készüléket elhozzuk és javítás után házhoz is szállítjuk azok számára, akik nem érzik magukat biztonságban az otthonukon kívül.

A készülékek egy alapos fertőtlenítés után kerülnek vissza, futárunk egy átvételi elismervényt ír alá, gumikesztyűt viselve érkezik. A megrendeléshez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Erre a szolgáltatásra külön telefonszámot vezettünk be, ha telefonszámunk esetleg épp foglalt, természetesen visszahívjuk a hívót. +36 70 406 4152

Egyszerű javításokat, például iPhone, iPad, Mac kijelzőcsere, akkumulátorcsere, illetve egyes Mac javítások már a már a következő napon kiszállítjuk A legtöbb hibát gyorsan, szakszerűen orvosoljuk.

Bővebben az iPhone kijelző cseréről itt olvashatsz.
Bővebben az iPhone akkumulátor cseréről itt olvashatsz.

Hogyan rendelj futárt az iSamurai-tól?

Budapest

Az iSamurai Budapesten oda-vissza szállítást kínál a belső kerületekből ingyen, egyébként az alábbi kedvezményes díjszabással.

A legtöbb iPhone, iPad, és Mac hibát akár néhány óra alatt javítjuk és lehetőség szerint pár órán belül vissza is küldjük a személyes futárunkkal! Budapesten saját kollégáink hozzák és viszik a készülékeket, nem kell külön futárcégre várni.

Így működik a futárszolgálatunk:

 1. Leadod a rendelést a fenti telefonszámon.

 2. Kollégánkkal egyezteted a futár kiszállásának időpontját, a hibajelenség alapján megpróbálunk egy körülbelüli árat is megfogalmazni (ez látatlanban sok esetben nehéz, például egy kikapcsolgató vagy nem működő készülék esetében).

 3. Szervizesünk bevizsgálja a készüléket, majd kiértesít téged a megadott email címen a pontos hibárol, az árrol és a javítasi kockázatról adott esetben. Az árajánlatot jóvá kell hagynod.

 4. Ahogy elkészült a javítás újra felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy időpontot a kiszállításra, amit lehetőség szerint már aznap meg is teszünk.

Jóformán az iSamurai-nál csupán néhány óra egy javítás. Nem kell napokig várnod és mindezt teljesen ingyenes futárszolgálattal adjuk, a jelzett kerületekből.

Vidék

Amennyiben vidékről szeretnél iPhone, iPad, Mac javítást kérni, úgy azt is megteheted. Ehhez az iSamurai csapata a GLS vagy Foxpost vagy a Vaterafutár szolgáltatást ajánlja, amit a következőképpen tudsz igénybe venni.

 1. A javítandó készülék mellé tegyél egy kézzel írt vagy nyomtatott papírt az elérhetőségeiddel, valamint a problémáddal.

 2. Ezt az információt küldd el a szerviz@isamurai.hu címre, hogy feladsz nekünk egy csomagot. Így már a telefonszámoddal és email címeddel is tudunk azonosítani.

  Az iSamurai Adatai a vidéki futár részére:

  Név: iSamurai
  Cím: 1062 Budapest, Westend, Váci út 1-3.
  E-mail: szerviz@isamurai.hu

 3. Csomagold be a készüléket, majd rendeld meg a tetszőleges futárt, ami ugye lehet a GLS / Foxpost / Vatera, esetleg bármi egyéb. Használd a fenti adatokat!

 4. Add fel a csomagot és várd meg, ameddig a kollégánk értesít a bevizsgálás folyamatáról.

 5. Amint megkaptuk a csomagot, a szervizes bevizsgálja a készüléket, majd kiértesít téged a megadott email címen. Az árajánlatot jóvá kell hagynod.

 6. Megkezdi a javítást, majd kiértesít téged, hogy elkészült készülék. Ezután átadja a futárnak, aminek az összege 2500Ft + a javítás költsége! Ezt utánvéttel kell fizetned a futárnál!

Röviden ilyen egyszerű vidékről is futárt küldeni számunkra! Bármilyen kérdéssel keress minket a: +36 30 663 7378 telefonszámon.

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű akkumulátorokat amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

 • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
 • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
 • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
 • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

 • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
 • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
 • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
 • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.