iPad 3 szerviz árlista

Az iPad 3 készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Érintő csere

3-4 óra

18.990 Ft

Az iPadek esetén a leggyakrabban előforduló probléma az érintő üveg betörése általában leejtés következtében, és sok esetekben a hátlap is deformálódik, általában a sarkoknál. Amennyiben az LCD maga ép, és csak az érintő sérült, úgy az üveg ezeknél a modelleknél külön is cserélhető, és egyúttal a készülékház sérülései is helyreállításra kerülnek.

LCD kijelző csere

3-4 óra

24.990 Ft

Az LCD sérülésekor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad, esetleg fehér a képernyő, vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép. Ilyen esetekben az LCD-panelt cseréljük ki.

Hátlap csere

24 óra

29.900 Ft

A készülék leejtése típustól függetlenül a hátlap sérülését eredményezheti. Amennyiben a sérülés lehetővé teszi, a deformálódást kiegyengetjük, de ha túl nagy a sérülés, akkor a készülék belső alkatrészei ebben az esetben is egy teljesen új hátlapba kerülnek átépítésre.

Érintő és hátlap csere

24 óra

39.990 Ft

Olyan esetekben, amikor a sérülés mértéke miatt az érintő és a hátlap is cserére szorul, kedvezményes csomagárral végezzük el a javítást.

Akkumulátor csere

2-3 óra

14.990 Ft

Az akkumulátorcsere típustól függetlenül minden készülék esetén szükséges egy idő után a használat következtében fellépő elhasználódás miatt. Amennyiben a készülék váratlanul kikapcsol, gyorsabban lemerül, akkor érdemes kivizsgáltatni a készüléket, mert előfordul, hogy nem az akkumulátor a ludas.

Dock csatlakozó csere

3-4 óra

14.990 Ft

A dock csatlakozó meghibásodása minden olyan készüléket érinthet, amelyiken van dock csatlakozó. Ilyen esetben a készülék nem tölt megfelelően, vagy csak a kábel bizonyos pozíciójában. A hiba oka lehet például folyadék okozta szennyeződés.

Home gomb csere

3-4 óra

14.990 Ft

A Home gomb problémájára utal, ha a gomb nem, vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Ha a gomb elmozdul a helyéről, vagy beesik az érintő síkja alá, és nem lehet megigazítani, akkor cserére szorul.

Bekapcsoló/hangerő/némító gomb

3-4 óra

14.990 Ft

Ha nehézkes a készülék bekapcsolása, vagy a gomb egyáltalán nem reagál, nem működik a hangerőszabályzás, vagy a némító gomb, vagy esetenként magától kapcsolgat, akkor az cserére szorul. Előfordulhat még, hogy a Smart Case lehajtásakor az nem altatja el a készüléket.

Antenna csere (Wi-Fi, GSM, GPS)

2-3 óra

14.990 Ft

Az antenna meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen hálózatot nem lát a készülék, vagy látja őket, de nem hajlandó csatlakozni. A mobilinternetes kapcsolatra képes modellek esetén előfordulhat, hogy csak a szabad ég alatt talál hálózatot, vagy azt eldobálja, GPS esetén pedig a pozicionálás nem pontos vagy sikertelen. Általában beázás, leejtés, vagy az érintő betörése okozhatja.

Jack csatlakozó csere

3-4 óra

14.990 Ft

A jack csatlakozó problémája kihatással lehet a bedugott füles hangminőségére, az recseghet vagy például csak az egyik oldala szól. Ha beleszorult vagy beletört a jack csatlakozó feje vagy bármi más idegen tárgy, és azt nem lehet kiszedni, akkor a csatlakozót ki kell cserélni.

Hangszóró csere

3-4 óra

14.990 Ft

A hangszóró recseg, torz hangot ad, vagy egyáltalán nem szól. Ennek oka legtöbbször beázás, vagy leejtés, de van, hogy a hangszóró rács összekoszolódása okozza. Ebben az esetben csak azt kell kicserélni, aminek díja 4.000Ft.

Hátlapi kamera csere

2-3 óra

14.990 Ft

A kamera meghibásodásakor a kép foltos, a kamera nem fókuszál, vagy egyáltalán nem működik, illetve leejtéskor, beázáskor megsérülhet az optika is. Ilyenkor a Kamera app is lefagyhat, és a hátlapi kamera működését is blokkolhatja, így az sem mindig egyértelmű, hogy melyik kameramodul sérült.

Előlapi kamera csere

3-4 óra

14.990 Ft

Az előlapi kamera meghibásodása miatt rossz minőségben vagy homályosan látjuk magunkat, a Kamera alkalmazás lefagyhat, vagy rosszabb esetben az iOS sem hajlandó rendesen betöltődni. Az előlapi kamera hibája blokkolhatja a hátlapi kamera működését is.

Mikrofon csere

3-4 óra

14.990 Ft

Ha például a Facebook Messenger videohívás funkciójának használatakor a hívott fél nem hall minket, pedig adtunk hozzáférést az alkalmazásnak a mikrofonhoz is, és az összes szoftveres hibát kizártuk, akkor az a mikrofon meghibásodását jelentheti, így az cserére szorul.

Szoftverezés

3-4 óra

2.990 Ft

Ha az iOS egyes funkciói nem működnek megfelelően, a készülék lelassul, gyorsabban merül, vagy nem kapcsolódik az internetre, az utalhat szoftveres hátterű hibára is. Ilyenkor készülékre visszaállítjuk az iOS legfrissebb aktuális verzióját, ami a szoftveres hibákat általában orvosolja. (Technikai okokból az iPadre elérhető legfrissebb iOS-verziónál korábbi nem állítható vissza.)

Szoftverezés + Adatmentés

3-6 óra

4.990 Ft

Az iOS legfrissebb verziójának visszaállítása előtt az adatokról mentést készítünk, és azokat a folyamat után visszaállítjuk a készülékre. Az adatmentés csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék még, vagy egyéb javítások után bekapcsol.

Ultrahangos tisztítás

24 óra

14.990 Ft

Beázott készülék esetén gyakorlatilag elkerülhetetlen a készülék alaplapjának ultrahangos tisztítása, megelőzendő a további korrózióját, és így a visszafordíthatatlan károkat. Ezzel együtt az egyes a csatlakozókat is kitisztítjuk és átforrasztjuk, ha szükséges. (Beázáskor általában az akkumulátor cseréje is indokolt.)

Töltésvezérlő IC csere

24 óra

23.990 Ft

Ha a készülék töltőre dugása után kijelzi ugyan a töltést, de a töltöttségi százalék nem változik, vagy az eszköz nagyon gyorsan merül, és pár óra alatt képes nullára meríteni az akkumulátort, pedig nem is igazán használjuk. Töltőre csatlakoztatva kijelzi ugyan a töltést, de valójában nem tölt, hanem merül, és ha ezután kikapcsol, már nem képes bekapcsolni.

Touch IC csere

24 óra

23.990 Ft

Ha a készülék érintésérzékelése időnként megáll, netán önálló életre kel és átmenetileg magától érint össze-vissza, vagy csak bizonyos sávokban érzékel vagy nem érzékel, akkor az alaplapon található vezérlő IC cseréje szükséges. Ez a hiba általában nagyobb ütések következménye vagy beázás miatt alakul ki.

Táp IC csere

24 óra

23.990 Ft

A táp IC-től függ az egész készülék megfelelő tápellátása, így a töltésvezérlés, a kijelző háttérvilágításának kiszolgálása, és a processzor megfelelő feszültséggel való ellátása is. Mivel a hibajelenségek nagyon széleskörűek, így előfordulhat, hogy a készülék be sem kapcsolható, vagy túlzottan melegszik, vagy az érintésérzékelés nem működik, ezért mindenképpen bevizsgálás szükséges a javítás előtt.

Háttérvilágítás IC csere

24 óra

21.990 Ft

Ha nem kapcsol fel a kijelző háttérvilágítása, akkor bár a kijelzőn megjelenik a kép, azt csak erős fényben látjuk, nagyon halványan. Ilyenkor vagy a háttérvilágításért felelős IC vagy az azt kiszolgáló áramkör hibásodik meg és ennek cseréje szükséges. Ez leggyakrabban beázás, szakszerűtlen szerelés vagy erős ütődés következménye.

Wi-Fi IC csere

24 óra

23.990 Ft

Amennyiben a készülékünk csak a router közvetlen közelében látja a Wi-Fi hálózatot, vagy látja a hálózatokat, de mégis hibás jelszót jelez, és sehogyan sem hajlandó csatlakozni, az a Wi-Fi IC hibájára utal. Ilyenkor még a Wi-Fi és a Bluetooth opció is ki szokott szürkülni a Beállítások alatt. Ebben az esetben a Wi-Fi IC cseréjét végezzük el.

Audio IC csere

24 óra

23.990 Ft

Az audio IC hibája esetén a csengőhang szakadozik, torz, illetve a készülék hangminősége nem megfelelő, a hangerő pedig nagyon gyenge. Ilyenkor az audio IC cseréje szükséges, ami az alaplapi javításként nagy körültekintést igényel.

SIM olvasó csere/javítás

24 óra

23.990 Ft

A mobilnetes iPadekben található SIM-olvasó szinte kizárólag csak szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás, illetve rossz minőségű SIM-adapter használata miatt sérülhet. Ilyenkor a készülék egyáltalán, vagy csak időnként nem érzékeli a SIM-kártyát.

Alaplapi csatlakozó csere

24 óra

19.990 Ft

A készülék belső csatlakozói szinte kizárólag csak szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás miatt sérülhetnek. Az iPadek esetén ezek kifejezetten precíz kialakításúak, és adott esetben még egy leejtés is okozhatja a hibájukat.

Egyéb alaplapi hibák

24 óra

Egyéni árazás

Ilyen javításokra általában akkor van szükség, ha folyadék érte, vagy valaki szakszerűtlenül, hozzáértés nélkül, vagy óvatlanságból próbálta meg szervizelni a készüléket.

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.