iPad mini szerviz árlista

Az iPad mini készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Érintő csere

3-4 óra

24.990 Ft

Az iPadek esetén a leggyakrabban előforduló probléma az érintő üveg betörése leejtés következtében, és sok esetekben a hátlap is deformálódik. Amennyiben az LCD maga ép, és csak az érintő sérült, úgy az ezeknél a modelleknél külön is cserélhető, és egyúttal a készülékház sérülései is helyreállításra kerülnek.

LCD kijelző csere

3-4 óra

29.990 Ft

Előfordul, hogy az érintő nem sérül, de az LCD igen. Ilynekor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad, esetleg fehér a képernyő, vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép. Ilyen esetekben az LCD-panelt cseréljük ki.

Hátlap csere

24 óra

29.990 Ft

A leejtés következtében erősen deformálódott hátlap esetén a csere elkerülhetetlen. Ilyen esetben az érintett készülék összes belső alkatrészét egy új hátlapba építjük át. Kisebb sérülések esetén általában csak a sarkokat kell korrigálni, amit az érintő cseréjénél díjmentesen elvégzünk.

Érintő és hátlap csere

24 óra

49.990 Ft

Olyan esetekben, amikor az érintő és a hátlap is cserére szorul, kedvezményes csomagárral végezzük el a javítást.

Akkumulátor csere

2-3 óra

17.990 Ft

Noha az iPad nagyobb akkumulátora hosszabb használati időt tesz lehetővé, egy idő után az ugyanúgy elöregedik. Amennyiben a készülék hamarabb lemerül, kikapcsolgat, újraindul a készülék, esetleg nem tölt, vagy csak töltőre dugva kapcsol be, akkor az akkumulátor cseréje szükséges.

Dock csatlakozó csere

3-4 óra

19.990 Ft

Ha a készülék nem tölt megfelelően, vagy csak a kábel adott pozíciójában, vagy folyadék okozta szennyeződés miatt esetleg teljesen néma, akkor a dock-csatlakozó lehet a hibás.

Home gomb csere

3-4 óra

14.990 Ft

A Home gomb problémájára utal, ha a gomb nem, vagy csak nehezen reagál a lenyomásra. Ha a gomb elmozdul a helyéről, vagy beesik az érintő síkja alá, és nem lehet megigazítani, akkor cserére szorul.

Power gomb csere

24 óra

14.990 Ft

Ha nehézkes a készülék bekapcsolása, vagy a gomb egyáltalán nem reagál, akkor az cserére szorul.

Antenna csere (Wi-Fi, GSM, GPS)

2-3 óra

14.990 Ft

Az antenna meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen hálózatot nem lát a készülék, vagy látja őket, de nem hajlandó csatlakozni. A mobilinternetes kapcsolatra képes modellek esetén előfordulhat, hogy csak a szabad ég alatt talál hálózatot, vagy azt eldobálja, GPS esetén pedig a pozicionálás nem pontos vagy sikertelen. Általában beázás, leejtés, vagy az érintő betörése okozhatja.

Jack csatlakozó csere

3-4 óra

14.990 Ft

A jack csatlakozó problémája kihatással lehet a bedugott füles hangminőségére, az recseghet vagy például csak az egyik oldala szól. Ha beleszorult vagy beletört a jack csatlakozó feje vagy bármi más idegen tárgy, és azt nem lehet kiszedni, akkor a csatlakozót ki kell cserélni.

Hangszóró csere

3-4 óra

14.990 Ft

A hangszóró recseg, torz hangot ad, vagy egyáltalán nem szól. Ennek oka legtöbbször beázás, vagy leejtés, de van, hogy a hangszóró rács összekoszolódása okozza. Ebben az esetben csak azt kell kicserélni, aminek díja 4.000Ft.

Hátlapi kamera csere

2-3 óra

14.990 Ft

A kamera foltos, nem fókuszál, vagy egyáltalán nem működik, illetve leejtéskor, beázáskor megsérülhet az optika is. Ilyenkor a Kamera app is lefagyhat, és az előlapi kamera működését is megzavarhatja, így az sem mindig egyértelmű, hogy melyik kameramodul sérült.

Előlapi kamera csere

3-4 óra

14.990 Ft

Az előlapi kamera nem szokott foltos lenni, ugyanakkor a kameramodul meghibásodása miatt a kamera alkalmazás lefagyhat, vagy rosszabb esetben az iOS sem hajlandó rendesen betöltődni. Az előlapi kamera hibája befolyásolhatja a hátlapi kamera működését is.

Mikrofon csere

3-4 óra

14.990 Ft

Ha például a Facebook Messenger videóhívásának használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz, és az összes szoftveres hibát kizártuk, akkor az a mikrofon meghibásodását jelentheti, így az cserére szorul.

Szoftverezés

3-4 óra

2.990 Ft

Ha az iOS egyes funkciói nem működnek megfelelően, a készülék lelassul, gyorsabban merül, vagy nem kapcsolódik az internetre, az utalhat szoftveres hátterű hibára is. Ilyenkor készülékre visszaállítjuk az iOS legfrissebb aktuális verzióját, ami a szoftveres hibákat általában orvosolja. (Technikai okokból az iPadre elérhető legfrissebb iOS-verziónál korábbi nem állítható vissza.)

Szoftverezés + Adatmentés

3-6 óra

4.990 Ft

Az iOS legfrissebb verziójának visszaállítása előtt az adatokról mentést készítünk, és azokat a folyamat után visszaállítjuk a készülékre. Az adatmentés csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék még, vagy egyéb javítások után bekapcsol.

Ultrahangos tisztítás

24 óra

14.990 Ft

Beázott készülék esetén jóformán kötelező lehet az alaplap ultrahangos tisztítása, megelőzendő a korróziót, és így a visszafordíthatatlan károkat. Ezzel együtt a csatlakozókat is kitisztítjuk és átforrasztjuk, ha szükséges. (Beázáskor általában az akkumulátor cseréje is indokolt.)

Töltésvezérlő IC csere

24 óra

24.990 Ft

A töltésvezérlő IC meghibásodása esetén a készülék nagyon gyorsan merül, és pár óra alatt képes nullára meríteni az akkumulátort. Töltőre csatlakoztatva kijelzi ugyan a töltést, de valójában nem tölt, hanem merül, és ha ezután kikapcsol, már nem képes bekapcsolni.

Touch IC csere

24 óra

24.990 Ft

Ha a készülék érintésérzékelése időnként megáll, netán önálló életre kel és átmenetileg magától érint össze-vissza, vagy csak bizonyos sávokban nem érzékel, akkor az alaplapon található vezérlő IC cseréje szükséges. Ez a hiba általában mechanikai behatások következménye vagy beázás miatt alakul ki.

Táp IC csere

24 óra

24.990 Ft

A táp IC felel az egész készülék megfelelő tápellátásáról. Ide tartozik a töltésvezérlés, a kijelző háttérvilágításának kiszolgálása, és a processzor megfelelő feszültséggel való ellátása. A hibajelenségek nagyon széleskörűek, előfordulhat, hogy a készülék be sem kapcsolható, vagy túlzottan melegszik, vagy az érintésérzékelés nem működik. Mindenképp bevizsgálás szükséges.

Háttérvilágítás IC csere

24 óra

22.990 Ft

Jellemző hiba, hogy elromlik a háttérvilágítás, és így a kijelzésből csak erős fény alatt látunk bármit is. Ilyenkor vagy a háttérvilágításért felelős IC vagy az azt kiszolgáló áramkör hibásodik meg és ennek cseréje szükséges. Ez a hiba leggyakrabban beázás vagy szakszerűtlen szerelés vagy erős ütődés miatt fordul elő.

Wi-Fi IC csere

24 óra

24.990 Ft

A Wi-Fi IC meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen Wi-Fi-hálózatot nem lát az iPhone, vagy a látottakhoz sehogyan sem hajlandó kapcsolódni. Szintén előfordul, hogy a Wi-Fi és Bluetooth opció kiszürkül a Beállítások appon belül.

SIM olvasó csere/javítás

24 óra

24.990 Ft

A SIM-olvasó szinte kizárólag csak szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás, illetve rossz minőségű SIM-adapter használata miatt sérülhet.

Alaplapi csatlakozó csere

24 óra

14.990 Ft

A készülék belső csatlakozói meglehetősen érzékenyek, és szinte kizárólag csak szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás miatt sérülhetnek. A sérült csatlakozókat nagy tapasztalattal cseréljük.

Egyéb alaplapi hibák

24 óra

Egyéni árazás

Ilyen javításokra általában akkor van szükség, ha folyadék érte, vagy valaki szakszerűtlenül, vagy nem megfelelő szerszámokkal próbálta meg szervizelni a készüléket.

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.