iPad mini szerviz árlista

Az iPad mini készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Érintő csere

1-2 nap

12.990 Ft

Az iPadek esetén a leggyakrabban előforduló probléma az érintő üveg betörése leejtés következtében, és sok esetekben a hátlap is deformálódik. Amennyiben az LCD maga ép, és csak az érintő sérült, úgy az ezeknél a modelleknél külön is cserélhető, és egyúttal a készülékház sérülései is helyreállításra kerülnek.

LCD kijelző csere

3-4 óra

19.990 Ft

Előfordul, hogy az érintő nem sérül, de az LCD igen. Ilynekor az iPad kijelzője rossz minőségű képet ad, esetleg fehér a képernyő, vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép. Ilyen esetekben az LCD-panelt cseréljük ki.

Hátlap csere

24 óra

21.990 Ft

A leejtés következtében erősen deformálódott hátlap esetén a csere elkerülhetetlen. Ilyen esetben az érintett készülék összes belső alkatrészét egy új hátlapba építjük át. Kisebb sérülések esetén általában csak a sarkokat kell korrigálni, amit az érintő cseréjénél díjmentesen elvégzünk. A javítás nagy tapasztalatot igényel, mert a készülék összes alkatrészét át kell építeni az új hátlapba.

Érintő és hátlap csere

24 óra

34.990 Ft

Olyan esetekben, amikor az érintő és a hátlap is cserére szorul, kedvezményes csomagárral végezzük el a javítást, ügyfeleinknek kedveskedve.

Akkumulátor csere

2-3 óra

14.990 Ft

Az akku meghibásodása esetén a töltő csatlakoztatásakor a készülék újraindulgathat, az iOS nem tölt be, esetleg jelzi a töltést, de az akku mégsem töltődik fel. Szintén előfordulhat, hogy a készülék használat közben kikapcsolgat, vagy újraindul. Az akku meghibásodása csak bevizsgálással állapítható meg egyértelműen.

Dock csatlakozó csere

3-4 óra

12.990 Ft

Ha a készülék hol tölt, hol nem, vagy csak a kábelt adott pozícióban tartva veszi a töltést esetleg folyadék okozta szennyeződés miatt nem ad hangot, akkor a dock-csatlakozó lehet a hibás, amit ilyenkor kicserélünk.

Home gomb csere

3-4 óra

12.990 Ft

A Home gomb problémájára utal, ha a gomb nem, vagy csak nehezen reagál a lenyomásra, és így például nagyon erősen kell lenyomni, hogy azt a készülék érzékelje. Ha a gomb elmozdul a helyéről, vagy beesik az érintő síkja alá, és nem lehet megigazítani, akkor cserére szorul.

Power gomb csere

24 óra

12.990 Ft

Ha nehézkes a készülék bekapcsolása, vagy a gomb egyáltalán nem reagál, nem működik a hangerőszabályzás sem fel, se le, vagy a némító gomb, vagy esetenként magától kapcsolgat, akkor az cserére szorul. Előfordulhat még, hogy a Smart Case lehajtásakor az nem altatja el a készüléket.

Antenna csere (Wi-Fi, GSM, GPS)

2-3 óra

12.990 Ft

Az antenna meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen hálózatot nem lát a készülék, vagy látja őket, de nem hajlandó csatlakozni. A mobilinternetes kapcsolatra képes modellek esetén előfordulhat, hogy csak a szabad ég alatt talál hálózatot, vagy azt eldobálja, GPS esetén pedig a pozicionálás nem pontos vagy sikertelen. Általában beázás, leejtés, vagy az érintő betörése okozhatja.

Jack csatlakozó csere

3-4 óra

12.990 Ft

A jack csatlakozó problémája kihatással lehet a bedugott füles hangminőségére, az recseghet vagy például csak az egyik oldala szól. Ha beleszorult vagy beletört a jack csatlakozó feje vagy bármi más idegen tárgy, és azt nem lehet kiszedni, akkor a csatlakozót ki kell cserélni. A beszorult csatlakozók kiszedésében nagy gyakorlatunk van, de előfordul, hogy nem járunk sikerrel, így csak a csere marad.

Hangszóró csere

3-4 óra

12.990 Ft

A hangszóró recseg, torz hangot ad, vagy egyáltalán nem szól. Ennek oka legtöbbször beázás, vagy leejtés, de van, hogy a hangszóró rács összekoszolódása okozza.

Hátlapi kamera csere

2-3 óra

12.990 Ft

A készített kép zajos vagy homályos, esetleg oda nem illő foltok vannak rajta. Ha a Kamera app nem indul el, vagy csak sötét képet látunk, és ezt egy szoftverfrissítés sem oldja meg, akkor a kameramodult ki kell cserélni. Ilyen esetekben az előlapi kamera működését is gátolhatja a hátlapi kamera hibája.

Előlapi kamera csere

3-4 óra

12.990 Ft

Ha például a FaceTime app használata közben rossz minőségben, homályosan látjuk saját magunkat, de ez nem az előlap szennyeződése miatt van, vagy pedig eleve csak sötét képet kapunk, akkor az előlapi kamerát cserélni kell. Az előlapi kamera problémája miatt előfordulhat, hogy egyúttal a hátlapi kamera sem működik.

Mikrofon csere

3-4 óra

12.990 Ft

Ha például a Facebook Messenger videóhívás funkciójának használatakor a hívott fél lát, de nem hall minket, és az összes szoftveres hibát kizártuk, és adtunk hozzáférést a mikrofonhoz is, akkor az a mikrofon meghibásodását jelentheti, így az cserére szorul.

Szoftverezés

3-4 óra

2.990 Ft

Ha az iOS egyes funkciói nem működnek megfelelően, a készülék lelassul, gyorsabban merül, vagy nem kapcsolódik az internetre, az utalhat szoftveres hátterű hibára is. Ilyenkor készülékre visszaállítjuk az iOS legfrissebb aktuális verzióját, ami a szoftveres hibákat általában orvosolja. (Technikai okokból az iPadre elérhető legfrissebb iOS-verziónál korábbi nem állítható vissza.)

Szoftverezés + Adatmentés

3-6 óra

4.990 Ft

Az iOS legfrissebb verziójának visszaállítása előtt az adatokról mentést készítünk, és azokat a folyamat után visszaállítjuk a készülékre. Az adatmentés csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék még, vagy egyéb javítások után bekapcsol.

Ultrahangos tisztítás

24 óra

5.990 Ft

Beázott készülék esetén jóformán kötelező lehet az alaplap ultrahangos tisztítása, megelőzendő a korróziót, és így a visszafordíthatatlan károkat. Ezzel együtt a csatlakozókat is kitisztítjuk és átforrasztjuk, ha szükséges. (Beázáskor általában az akkumulátor cseréje is indokolt.)

Alaplapi csatlakozó csere

24 óra

14.990 Ft

Az iPad esetén nagyon precíz kialakításúak az alaplapi csatlakozók, így a szakszerűtlen beavatkozás vagy adott esetben beázás, esetleg leejtés miatt könnyen sérülhetnek és tönkremehetnek. Az ilyen sérülések javítása nagy felkészültséget és tapasztalatot igényel, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő szervizbe vigyük a készülékünket.

Egyéb alaplapi hibák

24 óra

Egyéni árazás

Ilyen javításokra általában akkor van szükség, ha folyadék érte, vagy valaki szakszerűtlenül, vagy nem megfelelő szerszámokkal próbálta meg szervizelni a készüléket.

Bevizsgálási díj

24 óra

7.990 Ft

A bevizsgálást követően amennyiben a készüléket javíthatónak ítéljük, és igénylik ezt a szolgáltatást, a bevizsgálás díj a szerviz költségből levonódik.

SOS díj előre egyeztett időpontra

24 óra

7.990 Ft

Lehetőség van plusz díjazás ellenében előre egyeztetett időpontban a soron kívüli javítás kérésére így bármilyen meghibásodásról legyen szó 24 órán belül elkészül a javítás. Az SOS díj a javítási költségen felül értendő.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.