iPhone 12 Pro Max szerviz árlista

Az iPhone 12 Pro Max készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Kiemelt Ajánlat

Érintő és kijelző csere

1 óra

55.000 Ft-tól

Kiemelt Ajánlat

Hátlapcsere

24 óra

65.000 Ft

Kiemelt Ajánlat

Hátlapi üvegcsere

1-2 nap

25.000 Ft

Kiemelt Ajánlat

Akkumulátor csere

1 óra

35.000 Ft

Face ID javítás

1-3 óra

45.000 Ft

Face ID javítás.

Hátlapi kamera csere

1 óra

58.000 Ft

A hátlapi kamera szerkezeti felépítéséből adódóan egy rendkívül érzékeny alkatrész. Fizikai behatás esetén könnyen sérül a belső lencse vagy a kamera fókusz motorja. Emiatt nem fókuszál, foltos képet ad, vagy pedig nem működik. Hibája esetén a vaku működését is tiltja emiatt a menüben ki van szürkülve a funkció. Gyári minőségű alkatrész cseréjével orvosolható a probléma.

Kameralencse csere

1 óra

15.000 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt ez a készülék egyik legsérülékenyebb pontja. Legtöbbször a készülék leejtésekor sérül meg. Szerencsés esetben csak a hátlapra szerelt kameravédő üveg törik, karcolódik, aminek cseréjére van lehetőség a kameramodul nélkül is. Ha a kamera működik elég csak a kameralecsét cserélni. A technológiai sorrend fontos hogy ne sérüljön a kamera.

Töltőcsatlakozó javítás

1 óra

35.000 Ft

Ha a telefon egyáltalán nem, esetleg nehézkesen, vagy csak bizonyos pozícióban tölthető, akkor vélhetően meghibásodott a Dock-csatlakozó és a hozzá kapcsolódó szalagkábel.Sok esetben találkozunk megégett dokk aljzattal is amit zárlat okozhat, ilyenkor ha szerencsénk van és nem sérül az alaplap csak ezt az alkatrészt kell cserélni. Ha nem lehet bedugni a töltőkábelt általában csak ki kell tisztítani a dokk aljzatot ezt ilyenkor térítésmentesen végezzük.

Előlapi kamera csere

1 óra

25.0000 Ft

Ha a szelfikamera nem működik elég lehet az előlapi kameramodul cseréje ami ebben az esetben is egy jóval munkaigényesebb feladat mint az arcfelismeréssel nem rendelkező modelleknél. Az előlapi kamera cseréje nem oldja meg a Face ID meghibásodását!

Előlapi kamera csere + Face ID

1-3 nap

45.000 Ft

Az előlapi kamera cseréje magában nem oldja meg a Face ID meghibásodását. Típushibáról beszélhetünk, ami kivétel nélkül az összes Face-Id-vel rendelkező típust érintheti. Kifejezetten nehéz javításról van szó ami komoly forrasztási ismereteket kíván. Javítási díjat csak sikeres javítás esetén számítunk fel.

Szenzor kábel csere

1-3 nap

25.000 Ft

A szenzor szalagkábel többnyire erős fizikai behatás vagy folyadék miatt válik működésképtelenné. Hibája esetén nem működik az automata fényerő szabályzás, vagy nem kapcsolja le a kijelzőt hívás közben. A közelségérzékelő szenzor meghibásodása okozhatja az arcfelismerés hibás működését is. Ahhoz hogy az alkatrészt cseréljük szükség van az ezen lévő IC alaplaphoz programozására.

Beszédhangszóró csere

1 óra

20.000 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone 11 beszédhangszórója, melynek cseréje gyári minőségű alkatrésszel kivitelezhető.

Akkumulátor újra ragasztása

1 óra

6.000 Ft

Az akkumulátor egy speciális gyári ragasztóval került rögzítésre. Sok esetben találkozunk ezzel a problémával, hogy más szervizben történt akkumulátor csere után "valami" lötyög a készülékben. Ha nem kerül megfelelően beragasztásra az új akkumulátor akkor az mozogni fog a készülékben ami egyéb meghibásodásokat is okozhat idővel.

Bekapcsológomb javítás

1-3 óra

25.000 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone bekapcsológombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. A hibáját legtöbb esetben az elektronika elhasználódása vagy a folyadékkal való érintkezés okozza.

Hangerő/némító gomb javítás

1-3 óra

25.000 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik vagy néma üzemmódba ragadt. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Csengőhangszóró csere

1 óra

20.000 Ft

Csengéskor vagy egy YouTube videó közben hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság iPhone esetében legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári minőségű alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Rezgőmotor csere

1 óra

25.000 Ft

Az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a Home gomb vagy a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. Cseréjekor az alkatrész alaplaphoz való programozása szükséges.

Szoftverezés

1 óra

3.000 Ft

Szoftverezésre normál esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség, de az operációs rendszer frissítése indokolt abban az esetben is, ha bizonyos funkciók problémássá válnak, esetleg a készülék minden előjel nélkül gyorsabban merül, nem kapcsolódik a hálózathoz és így tovább...

Szoftverezés + Adatmentés

1-3 óra

5.000 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone helytelen működését idézik elő. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, esetleg súlyos sérüléseket szenvedett, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone még bekapcsolható állapotban legyen.

SIM olvasó javítás/csere

24 óra

25.000 Ft

Készüléktípustól függően modulárisan vagy forrasztással cserélhető alkatrész, általában külső beavatkozásra sérül.

Belső, elszakított antenna pótlása

1 óra

25.000 Ft

A készülék belső szalagkábelei/antennái töréseknél, ázásnál, szakszerűtlen szereléseknél sérülhetnek. Ezek hibás működésekhez vezetnek. Cseréjük megoldható gyári minőségű alkatrészekkel.

Vezeték nélküli töltés flex kábel

1-3 óra

25.000 Ft

Cseréje a hátlapi üveg sérülése esetén lehet indokolt ugyanis a tekercs az üveg belső felületére került felragasztásra. A javításnál az akkumulátor és az alaplap kiszerelése után tudjuk eltávolítani a szalagkábelt.

SIM-tálca pótlása

1 perc

4.000 Ft

Gyakrabban sérül vagy deformálódik, mint gondolnánk, ami kisebb-nagyobb problémák előfutára lehet. Szerencsére azonban a törött vagy sérült SIM-tálcák nagyon egyszerűen és gyorsan színazonos gyári minőségű alkatrészre cserélhetők.

Alaplap javítás

1-2 hét

Árajánlat

Az alaplapi csatlakozót olyan sok hardver veszi körül az iPhone 12-ben, hogy meghibásodása nagyon ritka, jellemzően több egységgel együtt, vagy jelentősebb beázáskor kerülhet rá sor. A cseréhez jelentős mértékben szét kell szedni a készüléket, ami nagyon pontos és szakszerű beavatkozást igényel.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.