iPhone SE 2022 szerviz árlista

Az iPhone SE 2022 készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Kiemelt Ajánlat

Érintő és kijelző csere

1 óra

Eredeti ár: 32.000 Ft

24.000 Ft

Bár az iPhone SE 2020 kijelzője a megerősített ház miatt ritkábban sérül elődeinél, azonban mechanikai erőhatás – leejtés, megnyomódás – hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat. Belső felépítése azonban nem tér el a korábbi típusoktól, ezáltal minden probléma esetén a komplett érintő és kijelző modul cseréje szükséges.

Hátlapcsere

24 óra

35.000 Ft

Az iPhone SE 2020 hátlapja mechanika erőhatásra könnyedén sérül. A kisebb karcok és horpadások csak esztétikai problémát okoznak, de jelentősebb deformációk minden esetben cserét vonnak maguk után, hiszen veszélyeztetik a csepp- és porállóságot, ami a későbbiekben jelentősebb hardverproblémákat idézhet elő.

Hátlapi üvegcsere

24 óra

19.990 Ft

Akkumulátor csere

30 perc

17.990 Ft

Amennyiben a készülék merülése felgyorsult, a töltések közötti ciklusok pedig drasztikusan lecsökkentek, a szoftveres praktikák és frissítések pedig nem hoznak eredményt, akkor az iPhone SE 2020 akkumulátora csereéretté vált. A folyamat olyan gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, mint a korábbi modellek esetében.

Dock-csatlakozó csere

1 óra

19.990 Ft

Ha az iPhone SE 2020 töltésével problémák adódnak, például csak bizonyos csatlakozási pozícióban tartva vagy egyáltalán nem tölt, akkor sok esetben a dock-csatlakozó és a hozzá tartozó szalagkábel cseréje oldja meg a problémát.

Bekapcsoló gomb javítás

1 óra

19.990 Ft

A bekapcsoló gomb esetében előfordulhat, hogy nyomásra egyáltalán nem, vagy csak nehezen, esetleg ritkán reagál. Ilyen esetben a gomb mechanikai szerkezete hibásodhatott meg, ami az iPhone SE 2020 esetében könnyedén kicserélhető.

Hangerő /némító gomb javítás

1 óra

19.990 Ft

Amennyiben nem működik, esetleg túl érzékennyé válik, vagy csak nagyobb erőhatás kifejtésével lehet használni az iPhone SE 2020 hangerő és némító gombját, abban az esetben a gombhoz csatlakozó szalagkábel cseréjével nagyon könnyedén elhárítható a probléma.

Beszédhangszóró csere

1 óra

13.990 Ft

Az iPhone SE 2020 esetében a beszédhangszóró is meghibásodhat, melynek cseréje szintén lehetséges. Ha telefonbeszélgetés során recsegve, halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, nagy valószínűséggel ez a probléma okozója.

Csengőhangszóró csere

1 óra

14.990 Ft

Az iPhone SE 2020 elődeihez hasonlóan külön hangszórón biztosítja a legjobb minőségű csengőhangokat. Ha a csengéskor recsegést, esetleg csökkenő minőséget tapasztalunk, vagy egyáltalán nem hallunk semmit, akkor azt a csengőhangszóró cseréjével lehet orvosolni.

Szenzor kábel csere

1 óra

18.990 Ft

A szenzor kábel cseréjére akkor van szükség egy iPhone SE 2020 készüléknél, ha a telefon kijelzője a fülhöz emelve nem sötétedik el. Emiatt gyakran szakadozhat meg a telefonbeszélgetés, szakadozottá válhat a beszédhangszóró hangja, sőt a hívások is teljesen meghiúsulhatnak miatta.

Hátsó kamera cseréje

1 óra

30.000 Ft

A hátsó kamera cseréjére iPhone SE 2020 esetében akkor van szükség, ha egy erős mechanikai hatásra – például leejtés során – a hátlapi fényképezőgép olyan súlyos sérülést szenved, amitől az részben vagy teljesen működésképtelenné válik. Bár a kamerát erős üveg védi, de ennek ellenére is előfordulhat mechanikai sérülés.

Előlapi kamera csere

1 óra

18.990 Ft

Az előlapi kamera cseréjére önmagában nagyon ritkán van szükség. Az iPhone SE 2020 erős kijelzővédelmének hála ugyanis ez a fényképezőgép szintén védve van a mechanikai erőhatásoktól, de lehetnek olyan helyzetek, amikor mégis bekövetkezik a baj. Ilyenkor a kamera természetesen külön is cserélhető!

Rezgőmotor csere

1 óra

13.990 Ft

A rezgőmotor, azaz Taptic Engine az iPhone SE 2020 egyik legfontosabb jelzőberendezése, legyen szó akár hívások, akár értesítések, akár érintésünk visszajelzéséről. Ha elromlik, azonnal érzékeljük a hibát, hiszen vagy hiányosan, vagy egyáltalán nem funkcionál. Cseréje szerencsére egyszerűen megvalósítható!

Szoftverezés

1 óra

2.990 Ft

Ha frissítés érkezik, vagy nem működik megfelelően az iPhone SE 2020 operációs rendszere, így például problémás néhány funkció, a készülék gyorsabban merül, esetleg nem kapcsolódik az internethez, a bajt sok esetben megoldja a szoftveres beavatkozás. Ilyen esetekben általában elég csak frissíteni az iOS-t ahhoz, hogy a szoftveres hibák azonnal megoldódjanak.

Szoftverezés + Adatmentés

1-3 óra

4.990 Ft

Amennyiben az iPhone SE 2020 olyan sérüléseket szenved, hogy javításához törölni kell az adatokat, vagy csak szeretnénk átmásolni azokat egy másik készülékre, akkor az adatmentés során ez lehetségessé válik, de csak és kizárólag abban az esetben, ha a készülék még bekapcsolható állapotban van, vagy a megfelelő hardverek cseréjével aktivizálható.

Alaplapi javítás

Ár bevizsgálásra

Az alaplapi csatlakozót olyan sok hardver veszi körül az iPhone SE 2020-ban, hogy meghibásodása nagyon ritka, jellemzően több egységgel együtt, vagy jelentősebb beázáskor kerülhet rá sor. A cseréhez jelentős mértékben szét kell szedni a készüléket, ami nagyon pontos és szakszerű beavatkozást igényel.

Akkumulátor újraragasztása

30 perc

2.990 Ft

Ha az iPhone SE 2020 akkumulátora – külső erőhatásra vagy egy szakszerűtlen csere után – lötyögni kezd a készülékházban, akkor azt a gyári ragasztóval kiemelkedően fontos újra rögzíteni. Ennek elmulasztása nemcsak kellemetlen hanghatásokat eredményezhet, hanem a telefon véletlenszerű kikapcsolását is előidézheti.

Belső, elszakított antenna pótlása

1 óra

9.990 Ft

Az iPhone SE 2020 belső antennája az esetek 99 százalékában nem magától, hanem külső erőhatás, vagy szakszerűtlen beavatkozás következtében tud megsérülni. Az antenna sérülése nem javítható, ellenben új alkatrésszel könnyedén orvosolható.

Vezeték nélküli töltés flex kábel

1 óra

19.990 Ft

Csavarok pótlása

30 perc

Egyéni ár

Az iPhone SE 2020 egy minden elemében rendkívül gondosan és aprólékosan megtervezett okostelefon, amihez csak és kizárólag a gyári alkatrészek használhatók, ha javításról vagy pótlásról van szó. Ez tökéletesen igaz olyan apróságokra is, mint a hiányzó csavarok, amelyek csak eredeti típusokkal pótolhatók.

SIM-tálca pótlása

1 perc

2.990 Ft

Az iPhone SE 2020 nem tartalmaz túl sok mozgatható alkatrészt, de a SIM-tálca az egyik ilyen, és éppen emiatt nagyon könnyedén képes a deformációra vagy a sérülésre is. Amennyiben problémát tapasztalunk, a törött SIM-tálca könnyedén a készülék színével megegyező új típusra cserélhető.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.