iPhone X szerviz árlista

Az iPhone X készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Érintő és kijelző csere

1 óra

129.990 Ft

Az iPhone X az Apple első okostelefonja, amely szinte teljesen kávamentes megjelenést kapott, így az 5,8 hüvelykes OLED kijelzőbe épített Home gomb és a nagyobb felület miatt sokkal nagyobb a képernyő sérülésének esélye. A karcolódás mellett mechanikai erőhatásra az erősített ház ellenére is megrepedhet vagy meghibásodhat, ami csak a teljes modul cseréjével orvosolható.

Hátlapcsere

24 óra

Ár kérésre

Dacára az új dizájnnak, a korábbi modellekhez hasonlóan az iPhone X hátlapja is nagyon sérülékeny, mechanikai erőhatásra könnyedén horpad és karcolódik. Mindez addig nem okoz problémát, amíg a sérülés nem befolyásolja a készülék vízállóságát, vagy hardvereinek épségét. Ebben az esetben színhez illő gyári cseredarabbal lehet elhárítani a problémát.

Hátlapi üvegcsere

3-4 óra

29.990 Ft

Akkumulátor csere

30 perc

27.990 Ft

Bár az iPhone X akár két órával tovább bírja egyetlen töltéssel, mint az iPhone 7, akkumulátora azonban rendszeres használat mellett ugyanúgy elhasználódhat. Ha a töltési ciklusok közötti időtartam drasztikusan lerövidült, és a frissítések sem segítenek, akkor a készülék akkuja megérett a cserére. Szerencsére a korábbi típusokhoz hasonlóan ez a probléma is gyorsan elhárítható.

Dock-csatlakozó csere

1 óra

24.990 Ft

Az iPhone X ugyan a vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis, de ha ragaszkodnánk a hagyományos megoldáshoz, és azt tapasztaljuk, hogy a telefon egyáltalán nem, esetleg nehézkesen, netán csak bizonyos pozícióban tölthető, akkor vélhetően meghibásodott a Dock-csatlakozó és a hozzá kapcsolódó szalagkábel.

Bekapcsoló gomb javítás

1 óra

19.990 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone X bekapcsoló gombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. Ebben az esetben gyári alkatrésszel, teljes cserével orvosolható a probléma.

Hangerő /némító gomb javítás

1 óra

24.990 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik a legkisebb erőhatásra is. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone X hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Beszédhangszóró csere

1 óra

23.990 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone X beszédhangszórója, melynek cseréje gyári alkatrésszel kivitelezhető.

Csengőhangszóró csere

1 óra

23.990 Ft

A csengéskor hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság az iPhone X esetében a legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Hátsó kamera cseréje

1 óra

Ár kérésre

Az iPhone X esetében minden egyes szenzort és kamerát extra erős bevonat véd, de leejtés vagy beázás hatására olyan súlyos sérülés érheti a telefont, ami részben vagy teljes egészében működésképtelenné teheti a hátlapi fényképezőgépeket. Ilyen esetben gyári alkatrésszel a teljes hátsó kamerarendszer cseréjére van szükség.

Hátlapi kamera lencsecsere

1 óra

24.990 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt a kameraablak a készülék leejtésekor sokszor betörik. Ilyenkor, ha a kameramodul maga nem sérült meg, elegendő csak a kameraablak zafírkristály bevonatú üvegét kicserélni.

Előlapi kamera csere

1 óra

Ár kérésre

Az iPhone X rendkívül erős kijelzővédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően az előlapi kamera csak nagyon ritkán hibásodik meg. Rendszerint más alkatrészek mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére – például olyan esetben, ha a betörött kijelző a kamerát is érintette –, ami külön, gyári alkatrésszel pótolható.

Rezgőmotor csere

1 óra

23.990 Ft

Az iPhone X-ben is helyet kapott az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a Home gomb vagy a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. A problémás alkatrész egyszerűen cserélhető!

Szoftverezés

1 óra

2.990 Ft

Az iPhone X operációs rendszerét ugyanúgy lehet, illetve kell is frissíteni, mint az Apple eddig megjelent készülékeinél. Erre normál esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség, de az operációs rendszer frissítése indokolt abban az esetben is, ha bizonyos funkciók problémássá válnak, esetleg a készülék minden előjel nélkül gyorsabban merül, nem kapcsolódik a hálózathoz és így tovább.

Szoftverezés + Adatmentés

1-3 óra

4.990 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone X helytelen működését idézik elő. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, esetleg súlyos sérüléseket szenvedett, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone X még bekapcsolható állapotban legyen!

Ultrahangos tisztítás

24 óra

5.990 Ft

Ha az iPhone X belsejébe a vízálló bevonat ellenére is szennyeződés vagy nagyobb mennyiségű víz jutott, az könnyedén súlyos hardveres meghibásodásokat idézhet elő. Ilyen esetben fontos gyorsan kikapcsolni a készüléket és ultrahangos tisztításnak alávetni, amivel elkerülhetjük a telefon meghibásodását.

Alaplapi javítás

2 óra

Ár bevizsgálásra

Mivel az alaplapi csatlakozó az iPhone X központi eleme és alaposan körbeveszik a hardverek, csak nagyon ritkán hibásodik meg önmagában. Jelentősebb erőhatásra, beázásra – jellemzően más hardverekkel együtt – azonban előfordulhat a sérülés. Ilyenkor a készüléket jelentős mértékben meg kell bontani, és kis túlzással az alapjaitól újraépíteni, így a beavatkozás minden esetben több időt és szakszerű beavatkozást igényel.

Akkumulátor újraragasztása

30 perc

Ár kérésre

Az iPhone X-ben az Apple korábbi készülékeihez hasonlóan az akkumulátor speciális gyári ragasztóval került rögzítésre. Ez külső erőhatásra vagy szakszerűtlen csere után elereszthet és az akku zötykölődni kezd a készülékházban. Ez nemcsak veszélyes, hanem a telefon véletlenszerű kikapcsolását, esetleg meghibásodását is előidézheti, így gyárilag előírt rögzítése elengedhetetlen.

Belső, elszakított antenna pótlása

1 óra

13.990 Ft

Az iPhone X belső antennája rendszerint erőteljes külső erőhatás, vagy szakszerűtlen javítási kísérlet hatására sérülhet meg a legkönnyebben, normál esetben azonban csak nagyon ritkán hibásodik meg. A sérülést javítani nem lehet, de gyári alkatrészre bármikor könnyedén cserélhető.

Vezeték nélküli töltés flex kábel

1 óra

26.990 Ft

Csavarok pótlása

30 perc

Egyéni ár

Az iPhone X egy gondos mérnöki munkával megtervezett okostelefon, ahol minden csavarnak megvan a maga helye, de szakszerűtlen javításból vagy sérülésből fakadóan előfordulhat, hogy hiányzik néhány. Ezeket a hardverek megfelelő tartásából fakadóan rendkívül fontos mielőbb eredeti, gyári típusokkal pótolni annak érdekében, hogy a készülék a későbbiekben is problémamentesen működhessen.

SIM-tálca pótlása

1 perc

Ár kérésre

Az iPhone X szinte egyetlen, a felhasználó által is mozgatható alkatrésze a SIM-tálca. Éppen emiatt gyakrabban sérül vagy deformálódik, mint gondolnánk, ami kisebb-nagyobb problémák előfutára lehet. Szerencsére azonban a törött vagy sérült SIM-tálcák nagyon egyszerűen és gyorsan színazonos gyári alkatrészre cserélhetők.

10-20h

hétfő-szombat

vasárnap: 10-18h

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.