iPhone XS Max szerviz árlista

Az iPhone XS Max készülék javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

Kiemelt Ajánlat

Érintő és kijelző csere

1 óra

Eredeti ár: 140.000 Ft

40.000 Ft-tól

Az iPhone XS Max 6,5 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch Oled kijelzőt kapott. A méret növekedésével és az új kávamentes felépítéssel a kijelző sérülésének az esélye is magasabb. A szervizeljárás során gyári technológiát alkalmazunk: egy speciális E-prom programozó segítségével kerül a kijelzőben tárolt adattartalom klónozásra.

Hátlapcsere

24 óra

60.000 Ft

Az iPhone XS Max készülékháza egy speciális rozsdamentes nemesacél és üveg felhasználásával készül. A hátlap achilles sarka az üveg borítás alatt elhelyezkedő vékony fém lemez mely a kerethez van ponthegesztve. Leggyakoribb hogy a hátlap sérülésekor a keret deformálódik vagy a ponthegesztésnél sérül. Ebben az esetben a defomáció miatt már csak a teljes hátlap cseréjével lehet elhárítani a problémát.

Hátlapi üvegcsere

24 óra

25.000 Ft

Az iPhone XS Max hátlapja több rétegből épül fel. A külső üveg borítás egy vékony aluminium lemezhez kapcsolódik egy speciális ragasztó segítségével. Amennyiben a keret és a középrész nem deformálódott úgy lehetőség van külön az üvegcserére is. Maga a javítás magas szintű szakértelmet és precizitást igényel.

Akkumulátor csere

30 perc

29.990 Ft

A telefon akkumulátorok, mint minden újratölthető akkumulátor, idővel veszítenek hatékonyságukból. Ha a töltési ciklusok közötti időtartam drasztikusan lerövidült, és a frissítések sem segítenek, akkor a készülék akkumulátora megérett a cserére. A cseréhez gyári ragasztót használunk. A megfelelő rögzítés hiányában az akkumulátor elmozdulhat mely a szalagkábel sérüléséhez vezethet.

Dock-csatlakozó csere

1 óra

24.990 Ft

Az iPhone XS Max már támogatja a vezeték nélküli töltést, viszont ha ragaszkodnánk a hagyományos megoldáshoz, és azt tapasztaljuk, hogy a telefon egyáltalán nem, esetleg nehézkesen, netán csak bizonyos pozícióban tölthető, akkor vélhetően meghibásodott a Dock-csatlakozó és a hozzá kapcsolódó szalagkábel.

Bekapcsoló gomb javítás

1 óra

24.990 Ft

Ha egyáltalán nem, esetleg csak nehézkesen vagy ritkán reagál a nyomásra, akkor az iPhone XS bekapcsoló gombja vélhetően mechanikailag meghibásodott. A hibáját legtöbb esetben az elektronika elhasználódása vagy a folyadékkal való érintkezés okozza. Ezen a szalagkábelen található a vaku és a hátlapi mikrofon is, meghibásodás esetén gyári minőségű alkatrésszel, teljes cserével orvosolható a probléma.

Hangerő /némító gomb javítás

1 óra

24.990 Ft

Nem működik, nehézkesen reagál, esetleg túl érzékennyé válik vagy néma üzemmódba ragadt. Ezek a problémák tipikusak abban az esetben, ha az iPhone XS Max hangerő-szabályozó gombja meghibásodott. Ilyen esetben a gomb, illetve a kapcsolódó szalagkábel cseréjére van szükség.

Beszédhangszóró csere

1 óra

17.990 Ft

Ha telefonhívás során recseg a vonal, esetleg halkan vagy egyáltalán nem hallható a másik fél, akkor vélhetően meghibásodott az iPhone XS Max beszédhangszórója, melynek cseréje gyári minőségű alkatrésszel kivitelezhető.

Csengőhangszóró csere

1 óra

17.990 Ft

A csengéskor hallható recsegés, egyéb minőségbeli csökkenés, halkulás vagy teljes némaság az iPhone XS Max esetében a legtöbbször a csengőhangszóró meghibásodásából fakad, amit a készülékben külön hardver szolgáltat, gyári minőségű alkatrésszel pedig könnyedén pótolható.

Szenzor kábel csere

1 óra

24.990 Ft

A iPhone XS Max modell esetében a szenzor szalagkábel többnyire erős fizikai behatás vagy folyadék kár következtében válik működésképtelenné. Hibája esetén nem működik az automata fényerő szabályzás, vagy nem kapcsolja le a kijelzőt hívás közben. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Hátsó kamera cseréje

1 óra

34.990 Ft

Az iPhone XS Max modellnél a hátlapi kamera a szerkezeti felépítéséből adódóan egy rendkívül érzékeny alkatrész. Fizikai behatás esetén könnyen sérül a belső lencse vagy a kamera fókusz motorja. Emiatt nem fókuszál, foltos képet ad, vagy pedig nem működik. Hibája esetén a vaku működését is tiltja emiatt a menüben ki van szürkülve a funkció. Gyári minőségű alkatrész cseréjével orvosolható a probléma.

Hátlapi kamera lencsecsere

1 óra

19.990 Ft

A kiálló kameraburkolat miatt ez a készülék egyik legsérülékenyebb pontja. Legtöbbször a készülék leejtésekor sérül meg. A kamera megóvása érdekében a javítás a kamera modul eltávolítása után történik hogy a behulló üvegszilánkok ne károsítsák a modult. A zafír kamera lencsét egy speciális ragasztó segítségével rögzítjük.

Előlapi kamera csere

1 óra

34.990 Ft

Az iPhone XS Max rendkívül erős kijelzővédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően az előlapi kamera csak nagyon ritkán hibásodik meg. Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. Cseréje esetén a Face ID funkció működését a továbbiakban nem támogatja, mert a működése az alaplappal van összehangolva.

Rezgőmotor csere

1 óra

24.990 Ft

Az iPhone XS Max-ban is helyet kapott az Apple saját fejlesztésű Taptic Engine-je, ami a készülék egyik alapvető jelzőberendezése akár a Home gomb vagy a kijelző megérintéséről, akár a hívásokról vagy az üzenetekről van szó. Amennyiben elromlik, a rezgőmotor furcsa hangot produkálhat, de előfordulhat rendszertelen működés, legrosszabb esetben pedig a rezgés funkciójának teljes elmaradása is. A problémás alkatrész egyszerűen cserélhető!

Szoftverezés

1 óra

2.990 Ft

Az iPhone XS Max operációs rendszerét ugyanúgy lehet, illetve kell is frissíteni, mint az Apple eddig megjelent készülékeinél. Erre optimális esetben az iOS legújabb verziójának érkezésekor van szükség. A frissítést minden esetben iTunes segítségével végezzük hogy a szoftveres jellegű hibákat ki tudjuk küszöbölni.

Szoftverezés + Adatmentés

1-3 óra

4.990 Ft

A szoftverezés sok esetben képes megoldani olyan problémákat, amelyek az iPhone XS helytelen működését idézik elő. Egyes szoftveres hibák gyors merülést eredményeznek. Gyakran van szükség azonban ezzel egyetemben adatmentésre is, amikor a készülék teljesen új operációs rendszert kap, vagy szeretnénk átköltöztetni a rajta található adatokat egy másik telefonra. Ennek a feltétele, hogy az iPhone XS Max még bekapcsolható állapotban legyen!

Ultrahangos tisztítás

24 óra

9.990 Ft

Az ultrahangos tisztítás egy célzott tisztítási forma hogy megszabadítsuk az alaplapot az ért korróziótól. Az energia közvetítéshez desztillált vizet használunk, amihez a víz felületi feszültségének csökkentése érdekében izopropil alkoholt adunk. Az ultrahang hatására a folyadékban kavitáció lép fel, aminek során apró buborékok keletkeznek melyek mechanikusan lazítják fel a szennyeződést. Ezzel a módszerrel az alaplapi alkatrészek alatti forrasztáspontok is elérhetőek/tisztíthatóak.

Alaplapi csatlakozó javítás / csere

2 óra

16.990 Ft

Az iPhone XS Max modell alaplapja egy szendvics panel, ami két egymásba fordított különálló alaplapból tevődik össze melyet egy köztes vezetőréteg köt össze. A javításhoz egy speciális céleszközzel az alaplapot jelentős mértékben meg kell bontani, és kis túlzással az alapjaitól újraépíteni, így a beavatkozás minden esetben több időt és szakszerű beavatkozást igényel.

Akkumulátor újraragasztása

30 perc

2.990 Ft

Az iPhone XS Max-ban az akkumulátor egy speciális gyári ragasztóval került rögzítésre. Kiképzéséből adódóan más mint a korábbi modellek esetében ugyanis az akkumulátor alatt foglal helyet a vezetéknélküli töltés szalagkábele is. Sok esetben találkozunk ezzel a problémával hogy más szervizben történt akkumulátor csere után "valami" lötyög a készülékben. Ha nem kerül megfelelően beragasztásra az új akkumulátor akkor az mozogni fog a készülékben és miután a szalagkábele merev könnyen annak sérüléséhez majd az akkumulátor hibájához vezethet.

Belső, elszakított antenna pótlása

1 óra

14.990 Ft

Az iPhone XS belső antennája rendszerint erőteljes külső erőhatás, vagy szakszerűtlen javítási kísérlet hatására sérülhet meg a legkönnyebben, normál esetben azonban csak nagyon ritkán hibásodik meg. A szalagkábel sérülését javítani nem lehet, de gyári minőségű alkatrészre bármikor könnyedén cserélhető.

Vezeték nélküli töltés flex kábel

1 óra

29.990 Ft

Az iPhone XS Max Qi tekercse már anyagában újratervezett, emiatt a töltés fél órával rövidebb időt vesz igénybe mint a korábbi iPhone X modellnél. Cseréje a hátlapi üveg sérülése esetén lehet indokolt ugyanis a tekercs az üveg belső felületére került felragasztásra. A javításnál az akkumulátor és az alaplap kiszerelése után tudjuk eltávolítani a szalagkábelt.

Előlap fixálása

1 óra

5.990 Ft

A kijelző esetében maga az üveg egy műanyag keretbe van foglalva melyen a kijelző rögzítő fülei is helyet kaptak és ennél fogva kapcsolódik a készülékházba. Sok esetben a készülékház sarkainak sérülése vagy pedig a ház csavarodása miatt az üveg a folyamatos feszültség hatására kiválik a keretből. Ha ez nem kerül időben rögzítésre akkor a szalagkábelek sérüléséhez vezethet. Abban az esetben ha a hiba friss és a megjelenésével párhuzamosan nem alakul ki érintési hiba akkor az üveg többnyire fixálható.

Csavarok pótlása

30 perc

Egyéni ár

Az iPhone XS Max egy gondos mérnöki munkával megtervezett okostelefon, ahol minden csavarnak megvan a maga helye, de szakszerűtlen javításból vagy sérülésből fakadóan előfordulhat, hogy hiányzik néhány. Ezeket a hardverek megfelelő tartásából fakadóan rendkívül fontos mielőbb eredeti, gyári típusokkal pótolni annak érdekében, hogy a készülék a későbbiekben is problémamentesen működhessen.

SIM-tálca pótlása

1 perc

2.990 Ft

Az iPhone XS Max szinte egyetlen, a felhasználó által is mozgatható alkatrésze a SIM-tálca. Éppen emiatt gyakrabban sérül vagy deformálódik, mint gondolnánk, ami kisebb-nagyobb problémák előfutára lehet. Szerencsére azonban a törött vagy sérült SIM-tálcák nagyon egyszerűen és gyorsan színazonos gyári minőségű alkatrészre cserélhetők.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.