iPod classic szerviz árlista

Az iPod készülékek javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

iPod classic kijelző csere

2-3 órán belül

9.990 Ft

Az iPod classic kijelzője is ki van téve a sérüléseknek. Ha csak fehér képernyő fogad minket, esetleg teljesen sötét, vagy a kép csíkos, esetleg zajos a kijelzés, akkor az kijelzőcserét tesz szükségessé. A kiváltó ok a legtöbb esetben leejtés, de okozhatja beázás is.

iPod classic előlap csere

2-3 órán belül

9.990 Ft

Ha valamilyen külső behatás következtében a készülék előlapja vagy a kijelzőt védő plexi megsérül, esetleg betörik, szükségessé válik az előlap csere, hogy védjük a készülékünket.

iPod classic akkumulátor csere

2-3 órán belül

6.990 Ft

Az elhasználódó akkumulátor miatt a készülékünk gyorsabban merül, esetleg nem tölt megfelelően, vagy egyáltalán nem vesz fel töltést, és csak töltőre dugva lehet bekapcsolni. Az akkumulátor cseréje ezeket a hibákat orvosolja.

iPod classic Click Wheel csere

2-3 órán belül

8.990 Ft

Ha a vezérlő gomb teljesen vagy részlegesen meghibásodik, a nyomáspontja eltűnik, vagy nem úgy működik, ahogyan kellene, esetleg bizonyos gombok nem reagálnak, akkor a Click Wheel cserére szorul.

iPod classic audio szalagkábel csere

2-3 órán belül

5.990 Ft

A jack csatlakozó problémája kihatással lehet a bedugott füles hangminőségére, az recseghet vagy például csak az egyik oldala szól. Ha beleszorult vagy beletört a jack csatlakozó feje vagy bármi más idegen tárgy, és azt nem lehet kiszedni, akkor a csatlakozót ki kell cserélni.

iPod classic HDD csere - 80GB

megrendelésre

24.990 Ft

Hordozható eszköz lévén előfordulhat, hogy a benne lévő HDD meghibásodik. Ilyen esetekben lehet, hogy a készülék nem képes betölteni, vagy ha el is indul, iTunes csatlakoztatást kér, esetleg egy kérdőjelet rajzol a kijelzőre, vagy csak nem tudjuk szinkronizálni kedvenc zeneszámaink iPodunkra. Ilyenkor a HDD cseréje szükséges az adott típusnak megfelelő méretben.

iPod classic HDD csere - 120GB

megrendelésre

34.990 Ft

Ha a 120GB-os iPod HDD-je romlott el, vagy esetleg nagyobb méretű HDD-t szeretnénk a 80GB-os helyett, akkor az is megoldható.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.