iPod nano szerviz árlista

Az iPod nano készülékek javításának árlistája

Az egyes javítások részleteiért kattints a képekre!

iPod nano 3rd kijelző csere

24 órán belül

7.990 Ft

Az LCD sérülésekor az iPod kijelzője rossz minőségű képet ad, esetleg fehér a képernyő, vagy csíkos, vagy teljesen sötét. Ilyen esetben a kijelző panelt cseréljük ki. A sérülés legtöbbször esés vagy beázás miatt alakul ki.

iPod nano 3rd előlap csere

24 órán belül

9.990 Ft

Általában leejtés következtében sérül a készülék előlapja és a kijelzőt védő plexi. Ilyenkor a készülék további sérülését megelőzendő szükséges a cseréjük.

iPod nano 3rd hátlap csere

24 órán belül

9.990 Ft

A leejtés a készülék hátlapját sem kíméli. A súlyosan sérült hátlapból egy új hátlapba építjük át a készülék alkatrészeit.

iPod nano 3rd akkumulátor csere

24 órán belül

5.990 Ft

Ha már nem tart ki a készülékünk egy töltéssel annyi ideig, mint az új korában tette, akkor az akkumulátort ki kell cserélni. Esetenként az is előfordul, hogy a készülék kijelzi ugyan a töltést, de mégsem tölt az akkumulátor, vagy hogy csak töltőre dugva hajlandó bekapcsolni. Az akkumulátor idővel történő elhasználódása normális.

iPod nano 3rd Click Wheel csere

24 órán belül

5.990 Ft

Ha a vezérlő gomb teljesen vagy részlegesen meghibásodik, a nyomáspontja eltűnik, vagy nem úgy működik, ahogyan kellene, esetleg bizonyos gombok nem reagálnak, akkor a Click Wheel cserére szorul.

iPod nano 4th kijelző csere

24 órán belül

7.990 Ft

Az LCD szokásos hibái általában leejtés következtében alakulnak ki. Ilyenkor az iPod kijelzője rossz minőségű képet ad, esetleg csak fehér a képernyő, vagy csíkos, vagy csak sötét. Ilyen esetben a kijelző panelt cseréljük.

iPod nano 4th előlapi üveg csere

24 órán belül

5.990 Ft

A készülék leejtése vagy ütődése következtében sérülhet az előlap, és betörhet a kijelző előtti plexi. Ilyenkor a további károsodások megelőzése érdekében az előlapot cseréljük.

iPod nano 4th akkumulátor csere

24 órán belül

7.990 Ft

A készülékek akkumulátorának elöregedése idővel teljesen normális, de ha már túl hamar lemerül, és így nem tudjuk az iPodot megfelelően használni, akkor az akku cseréje lehet a megoldás. Bizonyos esetekben az is előfordulhat, hogy kijelzi ugyan az iPod a töltést, de az akku nem töltődik.

iPod nano 4th Hold szalagkábel csere

24 órán belül

7.990 Ft

A Hold gomb teszi lehetővé gyakorlatilag a billentyűzárat ezen a készüléken. Ha ennek a szalagkábele meghibásodik, akkor már nem lehet kikapcsolni a Click Wheel működését, és a zsebünkben önálló életre kel a készülék, és így össze-vissza nyomogathatjuk.

iPod nano 5th kijelző csere

24 órán belül

9.990 Ft

A kijelzők sérülése egyik készüléket sem kíméli. Egy szerencsétlen ütődés vagy leejtés következtében a kijelző csíkos, vagy csak fehér, vagy egyáltalán nem ad képet. A beázás is eredményezheti a kijelző tönkremenetelét.

iPod nano 5th előlapi üveg csere

24 órán belül

7.990 Ft

Az ütődés vagy leejtés elsősorban a készülék külsején hagy nyomot. Amennyiben a kijelzőt védő plexi sérült, karcos, vagy betört, akkor annak cseréje szükséges.

iPod nano 5th kamera csere

24 órán belül

9.990 Ft

A kamerát érintő hibák nem kímélik az iPodokat sem. Itt is előfordulhat, hogy nem nyílik meg a Kamera app, vagy lefagy a működése, vagy rossz minőségű képeket csinál. Ebben az esetben a kamera cseréje szükséges.

iPod nano 5th audio szalagkábel csere

24 órán belül

9.990 Ft

A jack csatlakozó problémája ugyanazokat a jelenségeket produkálja az iPod esetén is, mint a többi készüléken: romlik a füles hangminősége, recsegés hallható vagy például csak az egyik oldala szól. A beleszorult vagy beletört a jack csatlakozó fejét vagy bármi más idegen tárgyat legtöbbször ki tudjuk szedni, de ha ez nem sikerül, akkor a csatlakozót ki kell cserélni.

iPod nano 5th akkumulátor csere

24 órán belül

7.990 Ft

Egy év után már általában a legkörültekintőbb használat mellett is csökken az akkumulátor által nyújtott használati idő, illetve adott esetben előfordulhat az is, hogy a készülék csak töltőre dugva használható, vagy kijelzi ugyan a töltést, de nem tölt. Az akku cseréjével ilyenkor a készülék újjáéledhet.

iPod nano 5th Click Wheel csere

24 órán belül

9.990 Ft

A gomb sérülése esetén az teljesen vagy részlegesen meghibásodik, a nyomáspontja eltűnik, vagy nem úgy működik, ahogyan kellene, esetleg bizonyos gombok nem reagálnak. Ilyen esetben a Click Wheel cserére szorul.

iPod nano 5th hátlap csere

24 órán belül

18.990 Ft

A leejtés következtében erősen deformálódott hátlap vagy sarkok esetén a csere elkerülhetetlen, ha a plexi nem illeszkedik megfelelően. Ilyenkor a készülék alkatrészeit az új házba építjük át.

iPod nano 6th érintőkijelző csere

2-3 órán belül

11.990 Ft

Az érintőkijelző betörése egyértelműen látszik, az LCD sérülésekor pedig az iPod kijelzője rossz minőségű képet ad, csíkos, esetleg fehér a képernyő, vagy csak a háttérvilágítás kapcsol be, de nincs kép. A meghibásodást okozhatja beázás is. Az iPod nano 6th esetén az érintő és az LCD laminálva van, így ilyen esetben az érintő és a kijelző csak együtt cserélhető.

iPod nano 6th akkumulátor csere

2-3 órán belül

7.990 Ft

Az akkumulátor elhasználódása ennél a típusnál is jelentkezik egy évnyi használat után. Ennek jelei, ha az üzemidő már jelentősen lecsökkent, vagy ha töltési problémák jelentkeznek, vagy a készülék már csak töltőre dugva kapcsol be. Az akkumulátor újra cserélése új életet lehel a készülékbe.

iPod nano 6th bekapcsoló gomb javítás

2-3 órán belül

7.990 Ft

Előfordul, hogy a képernyő zároló, illetve a be- és kikapcsoló gomb együtt mondja fel a szolgálatot, vagy a nyomáspontja tűnik el, esetleg nem reagál nyomásra.

iPod nano 6th audio szalagkábel csere

2-3 órán belül

7.990 Ft

Az audio szalagkábel hibája kihat a hangerő gombokra is, és a fülhallgató aljzat is itt kap helyet, így ha abba törünk bele egy jack csatlakozót, és azt nem sikerül kiszedni, akkor az is a cserét teszi szükségessé.

iPod nano 7th érintő csere

2-3 óra

9.990 Ft

Amennyiben a kijelző megúszta a sérülést, és csak az azt védő plexi sérült, akkor a további károsodások megelőzése érdekében érdemes ezt az alkatrészt kicseréltetni.

iPod nano 7th kijelző csere

2-3 óra

9.990 Ft

Ahogyan egyre nagyobb az egyes készülékekben a kijelző, úgy nő meg annak az esélye, hogy egy leejtés után az LCD rossz minőségű képet adjon, esetleg csak fehér képernyőt mutasson, vagy csíkos legyen a kép, de beázás is lehet a dolog hátterében. Ilyen esetben a kijelző panelt cseréljük ki.

iPod nano 7th akkumulátor csere

2-3 óra

9.990 Ft

Az akkumulátor elhasználódása ennél a típusnál is jelentkezik egy éves használat után. Ha már nem biztosít megfelelő üzemidőt, túl gyorsan lemerül, eleve nem is tölt, vagy csak töltőre dugva kapcsol be, az mind az akkumulátor cseréjét teszi szükségessé.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.