Kiemelt javítás

iPhone 6 kijelző csere

Csak a piacon elérhető legjobb minőségű kijelzőkkel dolgozunk! Nem használunk olcsó kínai utángyártott lcd-ket!

Az iPhone 6 gyermekbetegsége egyértelműen a gyenge készülékház-kialakítás, emiatt ez az egyik legkönnyebben törő telefon. Leggyakoribb javításunk az előlapcsere, ami az IPS LCD laminált mivolta miatt csak egyben cserélhető, függetlenül attól, hogy az érintőfelület vagy LCD sérült-e. A csere során profi eszközökkel korrigáljuk a készülékház esés okozta deformálódásait is.

  • Javítás ára

    14.000 Ft

  • Javítás időigénye

    1 óra

Mire érdemes figyelni ezen javítás esetén?

Szervizünk fennállása óta valószínűleg ezt a kijelzőtípust cseréltük a legtöbbször, az pedig biztos hogy mi cseréltünk a legtöbbet Magyarországon. Ezek után nem tűnhet nagyképűségnek ha azt mondjuk értünk hozzá.
Egyszerű javításnak tűnik, de a nehézségét nem a javítási folyamatban kell keresni.

A piacon lévő kijelzők minőségi problémái komoly gondokat okoznak a vásárlóknak, ár alapján már egyértelműen nem lehet dönteni sajnos. Forgalomban van kb 10 féle kínai kijelző, mindegyiket más problémára fókuszálva gyártották. Sajnos tipikus kínai szokásként egyik sem igazán sikerült, nem lehet azt mondani hogy figyelj a keretre hogy kiáll-e a telefonból vagy mennyire színhelyes a kép, mert a hiba ott fog jelentkezni amire mi biztos nem számítottunk.

Egy komoly szerviz nem engedheti meg magának hogy ilyenekkel dolgozzon, mert így nem lennének visszatérő vásárlóink.
Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag gyári érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű darabokat.
A választás nehézségét levesszük tehát vásárlóink válláról.

Mikor van szükség kijelző cserére?

  • Túlnyomó esetben törés esetén

  • Külső fizikai behatás következtében becsíkozódik, villódzik vagy éppen feketévé vált a kijezlő

  • A kijelző modul szalagkábelén található a vezérlő elektronika, ennek a beázása a következő hibajelenségek kiváltó oka lehet: van kép, de nincs háttérvilágítás; se kép, se háttérvilágítás; nem homogén a háttérvilágítás; az érintő panel nem érzékeli az ujjunkat, nem reagál rá, vagy csak helyenként működik.

A javítás

Az iPhone 6 elég hajlamos arra, hogy szilánkosra törjön az üvege, ami sok esetben a lekerekített szélű előlapnak köszönhető. Ez a széria is azok közé tartozik, amiknél a kijelző cseréhez nem kell az egész telefont szétszerelni, nem úgy, mint az iPhone 4 és 4s esetén.

A kijelző modul cseréje szakértő kollégáink számára egyszerű folyamat, mégis nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy készülékünk más kényes részei ne sérüljenek. Szervizünkben a folyamat rövid idő alatt elkészül, így ügyfeleink számára megvárható javításnak minősül.

Gyakran tapasztaltjuk a hátlap sérülését és deformációját, melyet ilyen esetekben a megfelelő illeszkedés érdekében a kijelző felhelyezése előtt korrigálni szükséges. Nem javítható hátlap esetén az egész hátlap cseréje indokolt.

A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

A javítás lépései

Az iPhone 6 kijelzőjének cseréje speciális eszközökkel viszonylag könnyedén elvégezhető, azonban mindig különös gondot kell fordítani arra nehogy megsértsünk egy másik alkatrészt a folyamat közben, ezért is ajánlott szakértőkre bízni ezt a folyamatot.

A hibás kijelző cseréjének lépései

Az alsó két csavar eltávolítása után már speciális eszközzel ki is nyithatjuk a telefont és az 5s-sel ellentétben már nem kell figyelni arra se, hogy a Touch ID szalagkábele a kinyitáskor el ne szakadjon.

A kijelzőt derékszögnél nagyobb szögben nem szabad kihajtani a készülék házából, nehogy valami egyéb kárt okozzon egy alkatrészben vagy csatlakozóban.

Az akkumulátor lecsatlakoztatása után még el kell távolítani a kijelző szalagkábeleinek csatlakozóit fedő shieldet, hogy végre leválaszthassuk a tönkrement kijelzőt.

Az új előlapra még át kell szerelni a Touch ID-s Home gombot, ami két csavarral, egy shielddel és némi ragasztóval van rögzítve a régi előlapra. Ha ezzel is megvagyunk, akkor már csak össze kell szerelni a készüléket és tesztelni, hogy minden rendesen működik-e, jó-e az új kijelző.

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.