Kiemelt javítás

iPhone 7 érintő és kijelző csere

Csak a piacon elérhető legjobb minőségű kijelzőkkel dolgozunk! Nem használunk olcsó kínai utángyártott lcd-ket!

Bár az iPhone 7 kijelzője a megerősített ház miatt ritkábban sérül elődeinél, azonban mechanikai erőhatás – leejtés, megnyomódás – hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat. Belső felépítése azonban nem tér el a korábbi típusoktól, ezáltal minden probléma esetén a komplett érintő és kijelző modul cseréje szükséges.

 • Javítás időigénye

  1 óra

 • Javítás ára

  18.000 Ft

A kijelző

Az iPhone 7 kijelzője bár nagyon hasonlít a 6-os széria alkatrészére mind külsőre mind felépítésében, szokás szerint mégsem kompatibilisek egymással.

Ez egyrészt azt jelenti hogy most is drágább lesz az iPhone 7 kijelzője mint az elődjéé, viszont mivel ugyanarra az alapra épül mindkettő, már az első hónapokban nagyságrendekkel olcsóbban tudjuk a szervizt biztosítani, mint a korábbi években azt megszokhattuk.

Mikor van szükség előlap cserére?

 • Ha az érintőüveg törött, de a telefon megfelelően működik

 • Ha a telefon működik ugyan de az lcd modul egy részén sérült (befolyt, foltos, csíkos)

 • Ha a telefon működik de beázott és a kijelzőjén (főleg fehér háttéren látható) sötétebb foltok, vagy csíkok jelentek meg

 • Az lcd panel beégett (elsősorban sárga, vagy piros folt jelentkezik), ennek oka a telefon túlmelegedése amit előidézhet az ha nyáron a napon hagyják (autó szélvédője mögött pl), de lehet egy cserélhető alkatrész is zárlatos, illetve alaplapi hiba is előfordul ami állandó túlmelegedést okoz, ennek kivizsgálása ilyen esetekben hosszabb időt vesz igénybe.

 • Ha a készülék nem ad képet (a legtöbb esetben az lcd ment tönkre de ha annak cseréje nem oldja meg a problémát akkor további bevizsgálásra van szükség, mely időigényes sajnos, de a bevizsgálás szervizünkben ingyenes).

További lehetséges okok

A javítás

Ennél is a típusnál is fontos kiemelni hogy csak a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozunk, folyamatosan azon dolgozunk hogy ügyfeleink ne érezzenek csalódottságot egy alkatrész nem megfelelő minősége miatt.

Ez az utóbbi években egyre nehezebb, mivel a piacot elözönlötték a silány minőségű utángyártott lcd és érintővel szerelt előlapok. Szervizünkben továbbra is a minőséget tartjuk a legfontosabbnak, nincs lehetőség olcsó, megbízhatatlan működésű alakatrészeket beépíttetni, nap mint nap keresnek meg minket csalódott ügyfelek akiket átvertek, higyjék el nincs értelme az ilyen kompromisszumoknak.

Leggyakoribb kérdések

Muszáj az egész kijelzőt egyben cserélni?

A kijelző egyes rétegei lamináltak (érintőüveg, érintőpanel, lcd, force-touch, háttérvilágítás), az egész előlap bármilyen sérülés esetén itt is, a korábbi szériákkal megegyezően csak egyben cserélhető, tehát ha bármi sérül (törés, ázás, beégés, csíkozódás stb. esetén) kizárólag egyben lehet cserélni.

Az előlapcsere, érintőcsere, kijelzőcsere, lcd csere, “képernyőcsere” mind-mind ugyanazt jelentik (csak remélni tudjuk hogy máshol sem próbálkoznak ennek ellenkezőjével, nekünk sem jó egyáltalán más után duplán dolgozni).

Mennyi időt vesz igénybe a csere?

A csere közepesen nehéz folyamat, az iPhone 7 kijelzője érzékeny, nagyfokú precízitást és tapasztalatot igényel, de ez is mint minden iPhone kijelzőcsere szervizünkben az azonnali javítások közé tartozik, tehát megvárható, szervizterheltségtől függően általában 30-60 percet vesz igénybe.

Mi történik a “vízállósággal”?

A kijelző itt is a készülék vízállóságát fokozó ragasztóval van beragasztva a házba, ez nehezíti a szétszerelést de nem okoz gondot, mint ahogy az is természetes hogy ezt a ragasztót javítás után újra cseréljük.

Fontos kiemelni hogy ez a készülék sem vízálló, csak fokozattabban mint az előző modellek, mivel több helyen gumi szigetelésekkel látták el és eltűntették a jack aljzatot, de ez a legjobb esetben is csak azt jelenti hogy ha ráfröccsen a víz jó eséllyel megúszhatjuk a készülékcserét. Az Apple továbbra sem vállal garanciát a vízállóságra, és senkinek nem ajánljuk hogy ezt otthon próbálgassa, ha voltak is illúzióink ezzel kapcsolatban az iPhone 7 megjelenése után pár héttel mind szertefoszlott mikor megjelentek szervizünkben az olyan tönkrement, ázott kézülékek amik akár csak másodperceket töltöttek kádban, Balatonban, wc-ben, vagy akár a sörben :).

10-20h

hétfő-vasárnap

Kivéve piros betűs ünnepnapok

WestEnd City Center

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.